Koneautomaatio » Kamera-anturit » Konenäköanturit

Wenglor konenäköanturi WeQube OCR-lukija

Wenglorin WeQube konenäköanturi OCR-lukijalla soveltuu kaikenlaisten merkkien tunnistukseen. Lukijalla voidaan tunnistaa tietoja, merkkejä ja tekstejä kaikilla kielillä nopeasti ja luotettavasti. Logot, merkkiyhdistelmät, kuvakkeet ja painetut merkinnät määritetään helpolla ja nopealla ”Teach-in”-toiminnolla.

Luettavat merkit voivat olla joko painettuja, stanssattuja, kohokuvioituja tai pistemäisiä, ja ne voidaan tunnistaa vaihtelevasta kohdistuksesta tai merkkien vinoudesta huolimatta. Myös ”parasta ennen” -päivämäärien ja sarjanumeroiden tunnistus sujuu OCR-lukijalla.

OCR-lukijan lukualue voidaan määrittää tarkasti ja estää häiritsevien kuva-alueiden käsittely tarpeen mukaan, jolloin anturi toimii luettavasti merkin taustasta riippumatta. OCR-lukija on saatavilla antureihin, joissa on automaattinen tarkennus tai ”C mount”-kierteellä kiinnitettävä optiikka.

Käyttökohteita:

  • kaikkien merkkien ja numeroiden luku
  • merkkiyhdistelmien luku (kuvakkeet ja painomerkit)
  • ”parasta ennen” -päivämäärien luku
  • sarja- ja eränumeroiden luku
Lue lisää Wenglorin WeQube konenäköantureista OCR-lukijalla

Mittatiedot

Resoluutio
736 x 480 px
Ulkomitat
52 x 45 x 87 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin, M12 8-pin X-cod

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.