Koneautomaatio » Kamera-anturit » Konenäköanturit

Wenglor konenäköanturi WeQube OCR-lukija

Wenglorin WeQube konenäköanturi OCR-lukijalla soveltuu kaikenlaisten merkkien tunnistukseen. Lukijalla voidaan tunnistaa tietoja, merkkejä ja tekstejä kaikilla kielillä nopeasti ja luotettavasti. Logot, merkkiyhdistelmät, kuvakkeet ja painetut merkinnät määritetään helpolla ja nopealla ”Teach-in”-toiminnolla.

Luettavat merkit voivat olla joko painettuja, stanssattuja, kohokuvioituja tai pistemäisiä, ja ne voidaan tunnistaa vaihtelevasta kohdistuksesta tai merkkien vinoudesta huolimatta. Myös ”parasta ennen” -päivämäärien ja sarjanumeroiden tunnistus sujuu OCR-lukijalla.

OCR-lukijan lukualue voidaan määrittää tarkasti ja estää häiritsevien kuva-alueiden käsittely tarpeen mukaan, jolloin anturi toimii luettavasti merkin taustasta riippumatta. OCR-lukija on saatavilla antureihin, joissa on automaattinen tarkennus tai ”C mount”-kierteellä kiinnitettävä optiikka.

Käyttökohteita:

  • kaikkien merkkien ja numeroiden luku
  • merkkiyhdistelmien luku (kuvakkeet ja painomerkit)
  • ”parasta ennen” -päivämäärien luku
  • sarja- ja eränumeroiden luku

Mittatiedot

Resoluutio
736 x 480 px
Ulkomitat
52 x 45 x 87 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin, M12 8-pin X-cod

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.