Koneautomaatio » Kamera-anturit » Konenäköanturit

Wenglor konenäköanturi VisionSystem+

Wenglor konenäköanturi VisionSystem+ pystyy havaitsemaan kohteet vaihtelevista asemista tai kulmista. VisionSystems+-järjestelmä koostuu IntelligencePro-keskusyksiköstä ja yhdestä tai useammasta kamerasta sekä yksilöllisesti valittavista objektiiveista. Sopivat valaisinelementit valitaan käsiteltävän kohteen mukaisesti. IntelligencePro-yksikön toimitussisältöön kuuluu Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, joka sisältää modulaarisen ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston. Näppäimistö, hiiri ja näyttöpääte ovat kytkettävissä keskusyksikköön konfiguroinnin helpottamiseksi. VisionSystem+-järjestelmän syöttöjännite on galvaanisesti erotettu ohjainyksikön tuloista ja lähdöistä, jotta järjestelmä toimii varmasti ja turvallisesti teollisissa ympäristöissä.

VisionSystems+:n erilaisia toimintoja voi yhdistellä. Järjestelmä pystyy havaitsemaan kohteet vaihtelevista asemista tai kulmista, ja kohdat, joita ei haluta tutkia, voidaan määrittää peitettäväksi kameran toiminta-alueella. Laadun varmistamiseksi järjestelmä näyttää käsitellyt tulostiedot (kuvat ja tekstit), ja niiden visualisointi voidaan toteuttaa kunkin projektin vaatimusten mukaisesti. VisionSystem+ hyödyntää Teach+-toimintoa, joka mahdollistaa nopean ja anturin sijainnista riippumattoman asetusten säädön vaihtuvissa käyttöolosuhteissa vähentäen tuotantokatkoksia.

Kompakti CMOS-kamera on saatavana värillisenä ja mustavalkoisena.

Käyttökohteita:

  • kohteen seuranta
  • kohteen poikkeavuuksien havainnointi
  • lajittelu
  • vertailu referenssikuvaan
  • viivakoodinluku
  • kohteen mittatarkkuuden tarkastus, mittaus
  • muodon tunnistus
  • raaka-aineen tai materiaalin analysointi
  • mallin tai tyypin tunnistus
  • värivertailu

Mittatiedot

Resoluutio
1280 x 1024 px
Ulkomitat
44 x 34 x 55,8 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP30
Sähkösyöttö
24, 12-26 VDC
Liitin
HR10 6-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.