Koneautomaatio » Kamera-anturit » Konenäköanturit

Wenglor konenäköanturi VisionSystem+

Wenglor konenäköanturi VisionSystem+ pystyy havaitsemaan kohteet vaihtelevista asemista tai kulmista. VisionSystems+-järjestelmä koostuu IntelligencePro-keskusyksiköstä ja yhdestä tai useammasta kamerasta sekä yksilöllisesti valittavista objektiiveista. Sopivat valaisinelementit valitaan käsiteltävän kohteen mukaisesti. IntelligencePro-yksikön toimitussisältöön kuuluu Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, joka sisältää modulaarisen ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston. Näppäimistö, hiiri ja näyttöpääte ovat kytkettävissä keskusyksikköön konfiguroinnin helpottamiseksi. VisionSystem+-järjestelmän syöttöjännite on galvaanisesti erotettu ohjainyksikön tuloista ja lähdöistä, jotta järjestelmä toimii varmasti ja turvallisesti teollisissa ympäristöissä.

VisionSystems+:n erilaisia toimintoja voi yhdistellä. Järjestelmä pystyy havaitsemaan kohteet vaihtelevista asemista tai kulmista, ja kohdat, joita ei haluta tutkia, voidaan määrittää peitettäväksi kameran toiminta-alueella. Laadun varmistamiseksi järjestelmä näyttää käsitellyt tulostiedot (kuvat ja tekstit), ja niiden visualisointi voidaan toteuttaa kunkin projektin vaatimusten mukaisesti. VisionSystem+ hyödyntää Teach+-toimintoa, joka mahdollistaa nopean ja anturin sijainnista riippumattoman asetusten säädön vaihtuvissa käyttöolosuhteissa vähentäen tuotantokatkoksia.

Kompakti CMOS-kamera on saatavana värillisenä ja mustavalkoisena.

Käyttökohteita:

  • kohteen seuranta
  • kohteen poikkeavuuksien havainnointi
  • lajittelu
  • vertailu referenssikuvaan
  • viivakoodinluku
  • kohteen mittatarkkuuden tarkastus, mittaus
  • muodon tunnistus
  • raaka-aineen tai materiaalin analysointi
  • mallin tai tyypin tunnistus
  • värivertailu
Lue lisää Wenglorin VisionSystem+ konenäköantureista

Mittatiedot

Resoluutio
1280 x 1024 px
Ulkomitat
44 x 34 x 55,8 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP30
Sähkösyöttö
24, 12-26 VDC
Liitin
HR10 6-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.