Koneautomaatio » Kamera-anturit » Konenäköanturit » Koneautomaation oheislaitteet » Valaistustarvikkeet

Wenglor koneautomaatio valaisimet

Wenglorin valaistustarvikkeista löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin teollisuuden sovelluksiin ja kohteisiin. LED-valaisimia voidaan käyttää sovelluksissa, jotka vaativat heijastavaa, läpivalaistavaa tai epäsuoraa valoa. Valaisimen valovaihtoehtoja ovat silmälle näkyvät valot, kuten punavalo, valkoinen, vihreä ja sininen sekä infrapunavalo ja ultraviolettivalo. Paneeli-, kohde- ja rengasvalaisimista löytyy omat mallisarjat.

Lue lisää Wenglorin koneautomaation valaistustarvikkeista

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP42 IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 12-26 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.