Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi metallin tunnistava

Wenglorin induktiivinen anturi kohteen tunnistukseen tunnistaa kappaleet, jotka on tehty metallista kuten raudasta, alumiinista tai pronssista. Wenglorin induktiivisten antureiden valikoimasta löytyy  M18 kokoisesta anturista alkaen myös AC 230 VAC jännitteellä toimivia antureita. Kaksijohdin mallin antureita voidaan käyttää sekä AC että DC syötöllä.

Sovelluskohteita

  • Päätyraja vahti
  • Paikan tunnistus
  • Kappaleiden laskenta
  • Osan tunnistus

Lue lisää Wenglorin metallin tunnistavista induktiivisista antureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0,8 mm ... 40 mm
Ulkomitat
8x8 mm 10x16 mm 10x36 mm 40x40 mm
Kierre
D4 M5 D6,5 M8 M12 M18 M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Kaapeli ja pituus
2m
Liitin
M5, M8, M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.