Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi analoginen metallin etäisyys

 Wenglorin induktiiviset analogia-anturit tunnistavat mitta-alueellaan olevat metallit ja kertovat esineen etäisyyden anturista 0 … 10 V analogiaviestillä. Mittaus on immuuni sääolosuhteille, ympäristölle ja lialle. Analogia-anturit tunnistavat kaikki metallit yhtä kaukaa. Kohde voi olla esimerkiksi alumiinia, pronssia tai/ja rautaa, mutta tunnistusetäisyys on sama. Induktiivisissa analogia-antureissa on erittäin hyvä lineaarisuus (max. poikkeama alle 1%)

Sovelluskohteita

  • etäisyyden mittaus
  • paksuuden mittaus
  • paikan tunnistaminen
  • paikan ohjaus
  • liikkeen tarkkailu

Lue lisää Wenglorin induktiivisista antureista analogialähtöllä

Mittatiedot

Mitta-alue
1,5 ... 4,5mm, 2...7mm, 2....8mm, 3...13mm
Kierre
M18 M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC 10-30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.