Induktiivinen anturi kuuman- ja kylmänkestävä

Wenglorin kuuman- ja kylmänkestävät induktiiviset INRT-sarjan anturit toimivat luotettavasti ääriolosuhteissa -60 … +450°C. INTT-sarjan induktiivisissa antureissa on IO-Link- liityntä ja elektroniikka on integroitu anturin M12- liittimeen. Lämpötila-alue on −10 … +250° C.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin kuuman- ja kylmänkestävät induktiiviset INRT-sarjan anturit toimivat luotettavasti ääriolosuhteissa  -60 … +450°C. Mallisarjaan kuluu kolme eri anturia, vaihtoehtoisilla kaapelipituuksilla. Tunnistusetäisyys on maksimissaan 40 mm, joka mahdollistaa monenlaisia käyttökohteita. Anturit soveltuvat etenkin auto-, metalli-, elintarviketeollisuuteen ja lasinvalmistuskoneisiin. Antureilla on todella pitkä huoltoväli, 7 – 10 vuotta. Patentoitu huoltoindikaatio ilmaisee ennakkohuollon tarpeen hyvissä ajoin.

Kuumien lämpötila-alueiden induktiiviset INTT-anturit havaitsevat metalliesineet kosketuksetta jopa 250 °C:n lämpötiloissa. INTT-sarjassa on kaksi uutta ominaisuutta, jotka tekevät mittauksesta entistä joustavamman ja kestävämmän. Liikkuviin sovelluksiin suunnittelijat voivat nyt valita taipuisan kaapelin, jossa on helppokäyttöinen liitin push-pull-pikalukituksella. Anturin elektroniikka on rakennettu M12-anturipistokkeeseen ja erillinen mittauselementti on vaihdettavissa pikaliitintä käyttäen. Tämä innovatiivinen ominaisuus antaa lisäarvoa mm. maalien ja pinnoitteiden kuivatusuuneille.

Tuotteen INTT kohokohdat
• Käyttölämpötila –10 °C …+250 °C
• Huoltoväli yli 5 vuotta
• IO-Link 1.1
• weproTec teknologia
• Tunnistusetäisyys alkaen15 mm ja enimmillään 40 mm
• Vaihdettava anturin mittauselementti
• Anturin elektroniikan/mittauselementin liitäntä M12 push-pull-pikalukituksella
• Taipuisa 20m kaapeli liikkuviin sovelluksiin
• PWIS-vapaa (ei sisällä fluoria tai piitä)

 

Lähtösignaalit

PNP, Antivalent, NO, NC

Mitattavat asiat

Tunnistus, Lineaariliike/etäisyys

Mittaustavat

Induktiivinen, Kosketukseton, Kohteesta tunnistava

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 60
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Käyttölämpötila °C
-60 ... +450°C
Liitin
M12

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
25 mm, 40 mm
Kierre
M12

Lue lisää tuotteesta

weproTec on Wenglorin patentoima teknologia, joka estää kahta lähekkäin sijaitsevaa anturia häiritsemästä toisiaan tunnistuksessa. Tämä mahdollistaa paremman tunnistuksen ahtaissa tilassa ja myös kahdennetun mittauksen. weproTec on integroitu myös Wenglorin uusiin induktiivisiin korkean lämpötilan antureihin.

Wenglor kuuman-ja kylmankestavat induktiiviset anturit

 

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät