Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi kuuman- ja kylmänkestävä

Wenglorin kuuman- ja kylmänkestävät induktiiviset anturit toimivat luotettavasti ääriolosuhteissa  -60 … +450°C. Mallisarjaan kuluu kolme eri anturia, vaihtoehtoisilla kaapelipituuksilla. Tunnistusetäisyys on maksimissaan 40mm, joka mahdollistaa monenlaisia käyttökohteita. Anturit soveltuvat etenkin auto-, metalli-, elintarviketeollisuuteen ja lasinvalmistuskoneisiin. Antureilla on todella pitkä huoltoväli, 7 – 10 vuotta. Patentoitu huoltoindikaatio ilmaisee ennakkohuollon tarpeen hyvissä ajoin.

Lue lisää Wenglorin kuuman- ja kylmänkestävistä induktiivisista antureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
25 mm, 40 mm
Kierre
M12

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 60
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.