Wenglor induktiivinen anturi kuuman- ja kylmänkestävä

Wenglorin kuuman- ja kylmänkestävät induktiiviset INRT-sarjan anturit toimivat luotettavasti ääriolosuhteissa -60 … +450°C.

Ota yhteyttä myyjäämme

Wenglorin kuuman- ja kylmänkestävät induktiiviset INRT-sarjan anturit toimivat luotettavasti ääriolosuhteissa  -60 … +450°C. Mallisarjaan kuluu kolme eri anturia, vaihtoehtoisilla kaapelipituuksilla. Tunnistusetäisyys on maksimissaan 40 mm, joka mahdollistaa monenlaisia käyttökohteita. Anturit soveltuvat etenkin auto-, metalli-, elintarviketeollisuuteen ja lasinvalmistuskoneisiin. Antureilla on todella pitkä huoltoväli, 7 – 10 vuotta. Patentoitu huoltoindikaatio ilmaisee ennakkohuollon tarpeen hyvissä ajoin.

INTT-sarjan induktiivisissa antureissa on IO-Link liityntä. Lämpötila-alue on −10 … +250° C ja elektroniikka on integroitu anturin M12- liittimeen.

Lähtösignaalit

PNP, Antivalent, NO, NC

Mitattavat asiat

Tunnistus, Lineaariliike/etäisyys

Mittaustavat

Induktiivinen, Kosketukseton, Kohteesta tunnistava

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 60
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Käyttölämpötila °C
-60 ... +450°C
Liitin
M12

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
25 mm, 40 mm
Kierre
M12

Lue lisää tuotteesta

weproTec on Wenglorin patentoima teknologia, joka estää kahta lähekkäin sijaitsevaa anturia häiritsemästä toisiaan tunnistuksessa. Tämä mahdollistaa paremman tunnistuksen ahtaissa tilassa ja myös kahdennetun mittauksen. weproTec on integroitu myös Wenglorin uusiin induktiivisiin korkean lämpötilan antureihin.

 

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme