Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi IO-link

Wenglorin induktiivisen anturin IO-link-yhteydellä kytkentäetäisyys on kolminkertainen verrattuna standardin mukaiseen induktiiviseen lähestymiskytkimeen. Anturissa on DESINA-diagnostiikkatoiminto: integroitu Error-viesti ja anturissa LED-indikointi ja kolme aseteltavaa kytkentäetäisyyttä. IO-link-kommunikointi tekee parametrien asettelusta ja käyttöönottoosta helppoa.

  • liitinmalleissa LED näkyy neljään suuntaan; kaapelimalleissa 360 astetta näkyvä indikointi
  • käyttölämpötila -40 °C … +80 °C
  • ASIC-teknologian ansiosta huoltoväli kasvanut 150%
  • lähdön sähköisen kytkennän voi asettaa parametreilla PNP- tai NPN-tilaan
  • lähdön toiminta on vapaasti valittavissa (NC), (NO) tai (NO ja NC)
  • kytkentätaajuutena joko HIGH- tai LOW-vaihtoehto
  • Teollisuus 4.0 yhteensopiva

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4mm 6mm 12mm 20mm 22mm 35mm 40mm
Ulkomitat
40x40 mm
Kierre
M8 M12 M18 M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC (18...30VDC IO-link)
Käyttölämpötila °C
-40 °C ... +80 °C
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.