Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi IO-link

Wenglorin induktiivisen anturin IO-link-yhteydellä kytkentäetäisyys on kolminkertainen verrattuna standardin mukaiseen induktiiviseen lähestymiskytkimeen. Anturissa on DESINA-diagnostiikkatoiminto: integroitu Error-viesti ja anturissa LED-indikointi ja kolme aseteltavaa kytkentäetäisyyttä. IO-link-kommunikointi tekee parametrien asettelusta ja käyttöönottoosta helppoa.

  • liitinmalleissa LED näkyy neljään suuntaan; kaapelimalleissa 360 astetta näkyvä indikointi
  • käyttölämpötila -40 °C … +80 °C
  • ASIC-teknologian ansiosta huoltoväli kasvanut 150%
  • lähdön sähköisen kytkennän voi asettaa parametreilla PNP- tai NPN-tilaan
  • lähdön toiminta on vapaasti valittavissa (NC), (NO) tai (NO ja NC)
  • kytkentätaajuutena joko HIGH- tai LOW-vaihtoehto
  • Teollisuus 4.0 yhteensopiva
Lue lisää Wenglorin induktiivisista antureista IO-linkilla

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4mm 6mm 12mm 20mm 22mm 35mm 40mm
Ulkomitat
40x40 mm
Kierre
M8 M12 M18 M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC (18...30VDC IO-link)
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.