Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi Full-Metal kytkin

Wenglorin induktiivisen Full-Metal kytkimen kuori on tehty kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja se kestää äärimmäisiä olosuhteita. Full-Metal kytkimet kuuluvat InoxSens-sarjaan, jonka kytkimet on tarkoitettu hygieenisesti vaativiin ja pestäviin kohteisiin. Kotelo on valmistettu V4A (1.4404, 316L) ruostumattomasta teräksestä ja se kestää myös korkeapaineisen puhdistus- ja liuotinainepesun.  Full-Metal kytkimet soveltuvat erityisen hyvin ruoanvalmistuskoneisiin. Kaikki Full-Metal kytkimet ovat ATEX-hyväksyttyjä 3G- ja 3D-ympäristöihin.

Antureissa käytetään lasermerkintää, sillä normaalit tarrat voivat olosuhteista johtuen vaurioitua nopeasti lukukelvottomiksi. Induktiivisissa Full-Metal kytkimissä ei ole LED-merkkivaloja, mikä varmistaa hermeettisen suojan.

Sovelluskohteita

  • kosteat tai märät kohteet
  • ruoanvalmistuskoneet
  • liikkuvat ajoneuvot
  • vesileikkuukoneet
Lue lisää Wenglorin Full-Metal induktiivisista antureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4 mm 6 mm 8 mm 10 mm 12 mm 20 mm
Ulkomitat
40 x 40 mm
Kierre
M12, M18, M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 68 IP69K
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Painealue
10 bar
Liitin
M12
Hyväksynnät
Ex II 3G Ex nA IIC T5 Gc X, Ex II 3D Ex tc IIIC T90 Dc IP6X X

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.