Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi Full-Metal kytkin

Wenglorin induktiivisen Full-Metal kytkimen kuori on tehty kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja se kestää äärimmäisiä olosuhteita. Full-Metal kytkimet kuuluvat InoxSens-sarjaan, jonka kytkimet on tarkoitettu hygieenisesti vaativiin ja pestäviin kohteisiin. Kotelo on valmistettu V4A (1.4404, 316L) ruostumattomasta teräksestä ja se kestää myös korkeapaineisen puhdistus- ja liuotinainepesun.  Full-Metal kytkimet soveltuvat erityisen hyvin ruoanvalmistuskoneisiin. Kaikki Full-Metal kytkimet ovat ATEX-hyväksyttyjä 3G- ja 3D-ympäristöihin.

Antureissa käytetään lasermerkintää, sillä normaalit tarrat voivat olosuhteista johtuen vaurioitua nopeasti lukukelvottomiksi. Induktiivisissa Full-Metal kytkimissä ei ole LED-merkkivaloja, mikä varmistaa hermeettisen suojan.

Sovelluskohteita

  • kosteat tai märät kohteet
  • ruoanvalmistuskoneet
  • liikkuvat ajoneuvot
  • vesileikkuukoneet

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4 mm 6 mm 8 mm 10 mm 12 mm 20 mm
Ulkomitat
40 x 40 mm
Kierre
M12, M18, M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 68 IP69K
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Liitin
M12
Hyväksynnät
Ex II 3G Ex nA IIC T5 Gc X, Ex II 3D Ex tc IIIC T90 Dc IP6X X

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.