Koneautomaatio » Koneautomaation oheislaitteet » Komponentit ja tarvikkeet

Wenglor hätäpysäytyspainike

Hätätilanteiden sattuessa laitteet tulee voida pysäyttää välittömästi. Kaikissa laitteissa on oltava hätäpysäytysmahdollisuus ja ne on varustettava hätäpysäytyspainikkeella. Toiminnot ”hätäpysäytys” (liikkeestä johtuva vaara, pysäytysluokat 0 tai 1) tai ”hätäpysäytyksen palautus” (sähköenergiasta johtuva vaara, pysäytysluokka 0) määritellään riskitilanteesta riippuen.

Wenglorin hätäpysäytysohjelma sisältää sertifioituja tuotteita, jotka sopivat saumattomasti koneautomaatiojärjestelmiin, ja joiden suojaus on saatavilla aina kategoriaan 4, PL e (EN ISO 13849-1)/SIL3 (EN 62061) asti. Hätäpysäytyspainikkeet on tehty rakenteeltaan lujiksi ja kestäviksi. Painikeosa ja kytkentälohko on integroitu keskenään, ja niiden irrotessa toisistaan (ja lähtevän signaalin puuttuessa) hätäpysäytys aktivoituu.

Käyttökohteita:

  • pakkauskoneet
  • kuljetinlinjat
  • tuotantolinjat ja suojakaiteet
  • kokoonpanoasemat
Lue lisää Weglorin hätäpysäytyspainikkeista

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.