Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor haarukka-valokennoanturi

Wenglorin haarukkavalokennoanturissa lähetin ja vastaanotin ovat samassa kotelossa. Haarukka-anturilla pystytään tunnistamaan myös pieniä kappaleita, reikiä, koloja ja muotoja. Jos lähettimen ja vastaanottimen välinen valonsäde katkeaa, lähtö kytkeytyy päälle. Anturissa käytetään tarkkaa punaista laser-valoa, joka helpottaa asennusta. Anturin säätö tapahtuu joko Teach-In -toiminnolla tai kiertokytkimellä.

Esimerkiksi haarukka-anturi P1HJ001 havaitsee luotettavasti neulaakin ohuemmat kohteet, läpinäkyvät kalvot, lasin ja PET-muovin 10kHz kytkentätaajuudella. Läpinäkyvät kohteet voidaan myös jättää havaitsematta yksinkertaisella teaching-toiminnolla.

Kohteita

  • pienten kappaleiden syöttölaitteiden ohjaus
  • pienten lovien, kolojen ja reikien tunnistus
  • välyksen monitorointi liitoskappaleissa

Mittatiedot

Mitta-alue
30 mm, 50 mm 80 mm, 120 mm, 220 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67 / IP69K
Sähkösyöttö
24, 10-30 VDC
Liitin
M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.