Magnetostriktiivinen lineaarianturi GB-sarja

Temposonicsin monikäyttöinen ja kestävä lineaarianturi jopa +100 °C käyttölämpötilaan 25…3250 mm mitta-alueella ja analogia- ja SSI-lähdöillä.

Ota yhteyttä myyjäämme

Temposonicsin magnetostriktiivisten lineaariantureiden GB-sarjan mitta-alueena 25…3250 mm (analogia, SSI). Erityisesti kaasu- ja höyryvoimalaitosten käyttöolosuhteisiin suunniteltu anturisarja on käytettävyydeltään ja kestävyydeltään aivan omaa luokkaansa. GB-anturit kestävät jopa sadan asteen ympäristölämpötiloja, mikä mahdollistaa antureiden käytön sovelluksissa, joihin suoraa takaisinkytkentäanturia ei ole voitu aikaisemmin viedä. Hankalissa olosuhteissa anturin käytettävyydellä on suuri merkitys. GB-antureiden parametrointi ja antureiden toiminnan tarkistaminen voidaan tehdä langattomasti joko Bluetooth-liitäntää käyttäen tai perinteisesti USB-portin kautta suoraan tietokoneelta.

GBM-anturin vapaasti asennettava elektroniikkapää mahdollistaa asennuksen ahtaisiin paikkoihin. Lisäksi koko elektroniikkaosa voidaan irrottaa ja vaihtaa. GBS-anturisarja on pienikokoisempi anturisarja.

Lähtösignaalit

Virta 4-20 mA, SSI / BiSS

Mitattavat asiat

Lineaariliike/etäisyys, Sylinterin lineaariliike

Mittaustavat

Magnetostriktiivinen, Kosketukseton

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67/68
Sähkösyöttö
+24 VDC
Käyttölämpötila °C
−40...+100 °C
Kaapeli ja pituus
1...10 m
Liitin
M12
Hyväksynnät
CE, EAC

Mittatiedot

Mitta-alue
25..3250 mm
Resoluutio
0,005 mm

Lue lisää tuotteesta

Temposonics 3D-mallit

Mikäli et löytänyt sivustolta oikeaa CAD-mallia, ota yhteyttä, me autamme mielellämme!

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät