Koneautomaatio » Liikkuvat työkoneet » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit » Kapasitiiviset anturit » Kapasitiiviset anturit

Rechner kapasitiivinen anturi KAS-70

Rechnerin kapasitiivisssa KAS-70 sarjan antureissa on NPN-lähdöt. Kapasitiiviset anturit tunnistavat metallisten kappaleiden lisäksi myös ei-metallisia materiaaleja kuten nesteitä, liimoja, happoja, puuta, pellettejä, muovia, kahvia ja jauhoja. Tunnistusetäisyys riippuu materiaalin ominaisuuksista ja potentiometrillä pystyy säätämään anturin tunnistusherkkyyden sopivaksi.

Sovelluskohteita

  • säiliön ylä- ja alavahti
  • kappaleiden ja pakettien laskenta
  • materiaalin tunnistus
Lue lisää Rechner KAS-70 kapasitiivisesta anturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0...20 mm
Prosessiyhde
useita
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10,,,35 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.