Kapasitiivinen anturi KAS-40

Rechnerin kapasitiivinen KAS-40 sarjan kaksijohdinanturit toimivat NAMUR DIN 60947-5-6 normin mukaisesti, saatavina on myös StEx hyväksyttyjä antureita zone 20 alueelle (pöly räjähdys). Anturi sopii moneen kohteeseen, jossa pitää tunnistaa luotettavasti metallia, puuta, muovia, jauhoja, pellettejä, liimoja tai nesteitä.

Ota yhteyttä myyjäämme

Rechnerin kapasitiivinen KAS-40 sarjan kaksijohdinanturit toimivat NAMUR DIN 60947-5-6 normin mukaisesti, saatavina on myös StEx hyväksyttyjä antureita zone 20 alueelle (pöly räjähdys). Anturit voidaan asentaa räjähdysalttiisiin tiloihin kun anturit kytketään N-132 sarjan eroittimiin (intrinsically safe, [EExia] tai [EExib]). Riippuen käytetystä eroittimesta, niin NAMUR anturin hyväksytty ATEX alue voi olla jopa zone 1 (StEx-Versio myös zone 20).

Kapasitiivinen anturi sopii moneen kohteeseen, jossa pitää tunnistaa luotettavasti metallia, puuta, muovia, jauhoja, pellettejä, liimoja tai nesteitä. Mittaus perustuu mitattavan aineen dieletrisyyteen eli sähkönjohtokykyyn, mitä suurempi aineen arvo on sitä paremmin pystytään se tunnistamaan. Tämän ansiosta pystytään esimerkiksi lasipullon (matala dieletrisyys) sisältä tunnistamaan nestepinta (korkea dieletrisyys).

Lähtösignaalit

NC, Namur, NO

Mitattavat asiat

Tunnistus, Pinnankorkeus, Lineaariliike/etäisyys

Mittaustavat

Kapasitiivinen, Kosketukseton, Kosketuksellinen

Mitattavat materiaalit

Virtaava aine, Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini, Öljy, Kangas, Vesi, Jauhot, Liima

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
5,,,15 VDC
Hyväksynnät
ATEX

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0...20 mm
Prosessiyhde
useita
Kierre
useita

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme