Koneautomaatio » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Induktiiviset anturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Induktiiviset anturit

Rechner induktiivinen anturi kemikaaleja kestävä

Rechnerin Sensorsin yksi tärkeimmistä tavoitteista on palvella asiakkaita myös vaativissa sovelluksissa, joissa antureilta vaaditaan hyvää kemiallista ja/tai mekaanista kestävyyttä.
Vastatakseen tämän päivän teollisiin haasteisiin on Rechneriltä saatavana sekä induktiivisia, että kapasitiivisia antureita joissa on otettu huomioon myös elintarvike- ja kemianteollisuuden haastavat kohteet erityisesti käytettävien materiaalien osalta:

PEEK
Polyeetterieetteriketoni on hyvin erityisillä ominaisuuksilla varustettu osakiteinen, aromaattinen polymeeri, jonka suuri mekaaninen lujuus säilyy kovissakin lämpötiloissa. Lisäksi PEEK-materiaalin iskulujuus on hyvä alhaisissakin lämpötiloissa. Tuote kestää hyvin mekaanista rasitusta ja kemikaaleja, sen viruminen on vähäistä ja liuku- ja kulutusominaisuudet hyvät. Näiden ominaisuuksien yhtälö tekeekin materiaalista oikean valinnan erittäin vaativiin käyttökohteisiin.

PTFE
Polytetrafluorieteenillä on useita hyviä ominaisuuksia, kuten erittäin hyvä kemiallinen kestävyys ja lämpötilankesto. Materiaalin kitkakerroin pienempi kuin muiden polymeerien ja sen sähköiset eritysominaisuudet ovat hyvät. PTFE:n kulutuksenkestävyys on verrattain rajoitettu materiaalin pehmeydestä johtuen, ja siten se soveltuukin kohteisiin, joissa on alhainen kuormitus ja nopeus. Parhaiten materiaali tunnetaan Du Pontin rekisteröimällä tavaramerkillä Teflon®.

PPO
Polyfenyleenioksidi on materiaali, jota käytetään aina seoksissa muiden aineiden kanssa. Yleisimmin sitä käytetään PS-HI-seoksissa, mutta sitä käytetään myös polyamidin ja polypropeenin kanssa. Se on tekninen muovi, jolla on erinomaiset dielektriset ja mekaaniset ominaisuudet sekä korkea lämmönkestävyys. Lisäksi PPO:lla on alhainen tiheys, alhainen kosteuden absorptio, erittäin hyvä mitanpitävyys ja se kestää kemikaaleja kuten heikkoja happoja, alkaleja, tiettyjä alifaattisia hiilivetyjä ja kuumaa vettä.
Alhainen vääntymisalttius korkeissa lämpötiloissa.

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4 mm
Prosessiyhde
M12
Kierre
M12

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10...35 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.