Induktiivinen anturi kemikaaleja kestävä

Rechnerin induktiivinen anturi metallista kuten raudasta, alumiinista tai pronssista tehtyjen kappaleiden tunnistukseen 4 mm mitta-alueella.

Ota yhteyttä myyjäämme

Rechner Sensorsi valmitaa antureita myös kohteisiin, joissa antureilta vaaditaan hyvää kemiallista ja/tai mekaanista kestävyyttä. Rechneriltä saatavana sekä induktiivisia että kapasitiivisia antureita, joissa on otettu huomioon myös elintarvike- ja kemianteollisuuden haastavat kohteet erityisesti käytettävien materiaalien osalta:

PEEK
Polyeetterieetteriketoni on hyvin erityisillä ominaisuuksilla varustettu osakiteinen, aromaattinen polymeeri, jonka suuri mekaaninen lujuus säilyy kovissakin lämpötiloissa. Lisäksi PEEK-materiaalin iskulujuus on hyvä alhaisissakin lämpötiloissa. Tuote kestää hyvin mekaanista rasitusta ja kemikaaleja, sen viruminen on vähäistä ja liuku- ja kulutusominaisuudet hyvät. Näiden ominaisuuksien yhtälö tekeekin materiaalista oikean valinnan erittäin vaativiin käyttökohteisiin.

PTFE
Polytetrafluorieteenillä on useita hyviä ominaisuuksia, kuten erittäin hyvä kemiallinen kestävyys ja lämpötilankesto. Materiaalin kitkakerroin pienempi kuin muiden polymeerien ja sen sähköiset eritysominaisuudet ovat hyvät. PTFE:n kulutuksenkestävyys on verrattain rajoitettu materiaalin pehmeydestä johtuen, ja siten se soveltuukin kohteisiin, joissa on alhainen kuormitus ja nopeus. Parhaiten materiaali tunnetaan Du Pontin rekisteröimällä tavaramerkillä Teflon®.

PPO
Polyfenyleenioksidi on materiaali, jota käytetään aina seoksissa muiden aineiden kanssa. Yleisimmin sitä käytetään PS-HI-seoksissa, mutta sitä käytetään myös polyamidin ja polypropeenin kanssa. Se on tekninen muovi, jolla on erinomaiset dielektriset ja mekaaniset ominaisuudet sekä korkea lämmönkestävyys. Lisäksi PPO:lla on alhainen tiheys, alhainen kosteuden absorptio, erittäin hyvä mitanpitävyys ja se kestää kemikaaleja kuten heikkoja happoja, alkaleja, tiettyjä alifaattisia hiilivetyjä ja kuumaa vettä.
Alhainen vääntymisalttius korkeissa lämpötiloissa.

Lähtösignaalit

PNP, NO

Mitattavat asiat

Tunnistus, Lineaariliike/etäisyys

Mittaustavat

Induktiivinen, Kosketukseton, Kosketuksellinen

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Alumiini

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10...35 VDC

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4 mm
Prosessiyhde
M12
Kierre
M12

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät