Koneautomaatio » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Induktiiviset anturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Induktiiviset anturit

Rechner induktiivinen anturi kemikaaleja kestävä

Rechnerin Sensorsin yksi tärkeimmistä tavoitteista on palvella asiakkaita myös vaativissa sovelluksissa, joissa antureilta vaaditaan hyvää kemiallista ja/tai mekaanista kestävyyttä.
Vastatakseen tämän päivän teollisiin haasteisiin on Rechneriltä saatavana sekä induktiivisia, että kapasitiivisia antureita joissa on otettu huomioon myös elintarvike- ja kemianteollisuuden haastavat kohteet erityisesti käytettävien materiaalien osalta:

PEEK
Polyeetterieetteriketoni on hyvin erityisillä ominaisuuksilla varustettu osakiteinen, aromaattinen polymeeri, jonka suuri mekaaninen lujuus säilyy kovissakin lämpötiloissa. Lisäksi PEEK-materiaalin iskulujuus on hyvä alhaisissakin lämpötiloissa. Tuote kestää hyvin mekaanista rasitusta ja kemikaaleja, sen viruminen on vähäistä ja liuku- ja kulutusominaisuudet hyvät. Näiden ominaisuuksien yhtälö tekeekin materiaalista oikean valinnan erittäin vaativiin käyttökohteisiin.

PTFE
Polytetrafluorieteenillä on useita hyviä ominaisuuksia, kuten erittäin hyvä kemiallinen kestävyys ja lämpötilankesto. Materiaalin kitkakerroin pienempi kuin muiden polymeerien ja sen sähköiset eritysominaisuudet ovat hyvät. PTFE:n kulutuksenkestävyys on verrattain rajoitettu materiaalin pehmeydestä johtuen, ja siten se soveltuukin kohteisiin, joissa on alhainen kuormitus ja nopeus. Parhaiten materiaali tunnetaan Du Pontin rekisteröimällä tavaramerkillä Teflon®.

PPO
Polyfenyleenioksidi on materiaali, jota käytetään aina seoksissa muiden aineiden kanssa. Yleisimmin sitä käytetään PS-HI-seoksissa, mutta sitä käytetään myös polyamidin ja polypropeenin kanssa. Se on tekninen muovi, jolla on erinomaiset dielektriset ja mekaaniset ominaisuudet sekä korkea lämmönkestävyys. Lisäksi PPO:lla on alhainen tiheys, alhainen kosteuden absorptio, erittäin hyvä mitanpitävyys ja se kestää kemikaaleja kuten heikkoja happoja, alkaleja, tiettyjä alifaattisia hiilivetyjä ja kuumaa vettä.
Alhainen vääntymisalttius korkeissa lämpötiloissa.

Lue lisää Rechner induktiivisesta kemikaaleja kestävästä anturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4 mm
Prosessiyhde
M12
Kierre
M12

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10...35 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.