Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Rechner induktiivinen anturi Ex-luokiteltu

Rechner Sensorsin räjähdysvaarallisten tilojen induktiivisten kytkimien valikoima kattaa kokoalueet M5, M8, ø11mm,  M12, M18, M30 ja M32, sekä tilaluokat 20 (pöly) ja 1 (kaasu) StEx sarjat 10 ja 20 sekä 0 (kaasu) Namur-anturit sarja 30. Tunnistusetäisyydet aina 15mm asti.

Lue lisää Rechnerin induktiivisesta Ex-anturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
4...18 mm
Prosessiyhde
M12/M18/M32
Kierre
M12/M18/M32

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
18...31,2 VDC / 120...240 VAC
Hyväksynnät
Atex, Marine

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.