Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Pantron valokenno suurteho

Pantronin erikoisvalokennot on tarkoitettu olosuhteisiin, joissa tavallinen valokenno ei toimi. Erinomaisen lianläpäisykyvyn ja suuren toimintaetäisyyden ansiosta Pantronin suurtehovalokenno soveltuu kaikkein vaikeimpiin käyttökohteisiin; lastut, puru, pöly, kura, öljy tai höyry eivät enää ole ongelma.

Anturijärjestelmä koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja vahvistinyksiköstä. Pienikokoisia lähettimiä ja vastaanottimia on saatavana useissa erilaisissa kotelorakenteissa. Vahvistimia on 1-kanavaisia sekä multipleksaavia 2-, 4- ja 8-kanavaisia. 1-kanavaisessa vahvistimessa on valittavana useita modulointitaajuuksia, joten lähekkäin asennetut anturiparit eivät häiritse toisiaan.

Kaikki vahvistinmallit ovat saatavana joko käsi- tai automaattisäätöisinä. Käsisäädössä lähettimen teho asetetaan käyttökohteeseen sopivaksi manuaalisesti. Automaattisäätöinen vahvistin lisää tai vähentää lähetintehoa tarpeen mukaan, kompensoiden esimerkiksi ympäristön olosuhteiden muuttumisen tai linssien likaantumisen.

Sovelluskohteita
  • sahat ja muut puunjalostuskoneet
  • paperiteollisuus
  • siilot, purkaimet ja kuljettimet
  • autopesukoneet
  • elintarviketeollisuus
  • ovet ja portit ulkotiloissa
Lue lisää Pantron suurtehovalokennoista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
40 m

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC, 230 VAC
Kaapeli ja pituus
5 m, 15 m
Liitin
M8, M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.