IR suurtehovalokenno

Pantronin suurtehovalokennon erinomaisen lianläpäisykyvyn ja suuren toimintaetäisyyden ansiosta  se soveltuu kaikkein vaikeimpiin käyttökohteisiin; edes lastut, puru, pöly, kura, öljy tai höyry eivät tuota ongelmia tunnistamiselle.

Ota yhteyttä myyjäämme

Pantronin optiset suurtehovalokennot infrapunavalolla on tarkoitettu olosuhteisiin, joissa tavallinen valokenno ei toimi. Erinomaisen lianläpäisykyvyn ja suuren toimintaetäisyyden ansiosta Pantronin suurtehovalokenno soveltuu kaikkein vaikeimpiin käyttökohteisiin; edes lastut, puru, pöly, kura, öljy tai höyry eivät tuota ongelmia tunnistamiselle.

Anturit ovat täysin tiiviitä, suojausluokaltaan IP67 ja ne on suunniteltu erittäin kosteisiin ja pölyisiin käyttökohteisiin. IR-valon laaja avautumiskulma sallii helpon asentamisen etäisyyksille jopa yli 35m etäisyyksille. Tämän ominaisuuden ansiosta anturit toimivat luotettavasti voimakkaan tärinän tai iskujen vaikutuksen alaisena.

Pantronin optiset suurtehovalokennot koostuvat lähetin- ja vastaanotinantureista, jotka toimivat yhdessä vahvistinyksikön kanssa. Dokumenttiluettelon lähettimet/vastaanottimet soveltuvat kaikille Pantron vahvistimille (ei koske turvaluokiteltua ISL vahvistinta). Vahvistimen yhtä kanavaa kohden liitetään aina vahvistin ja vastaanotin pari. Vahvistimessa voi olla useita eri kanavia. Lähetin- ja vastaanotinanturit ovat pienikokoisia, joten ne voi sijoittaa ahtaisiinkin rakenteisiin.

Lähettimiä on saatavana kolmea eri versiota:

  • ITL (IT-…) Perusmalli useimpiin kohteisiin, 10 asteen avautumiskulma
  • ITH (IT-…HP) Suuritehoinen lähetin, 20 asteen avautumiskulma
  • ITA Erittäin voimakas tehoinen IR-valo lähetin suurimmille etäisyyksille, vain 6 asteen avautumiskulma

Sovelluskohteita: sahat ja puunjalostuskoneet, paperiteollisuus, siilot, purkaimet ja kuljettimet, autopesukoneet, elintarviketeollisuus sekä ovet ja portit ulkotiloissa.

Lähtösignaalit

NO, NC, NPN, PNP

Mitattavat asiat

Tunnistus

Mittaustavat

Infrapunavalo, Lähetin-vastaanotin

Mitattavat materiaalit

Ferriittinen metalli, Ruostumaton, Alumiini, Muovi, Hiekka, Kangas, Puu, Jauhot, Puru/hake/pelletti

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC, 24 VAC, 115 VAC, 230 VAC
Kaapeli ja pituus
5 m, 15 m
Liitin
M8, M12

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0..70 m
Pituus
24 mm, 25 mm, 33 mm, 39 mm, 45 mm, 55 mm, 60 mm
Kierre
M12 tai halkaisija 10 mm, 12 mm, 16 mm, 12x12 mm

Lue lisää tuotteesta

Pantron anturijärjestelmä koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja vahvistinyksiköstä. Pienikokoisia lähettimiä ja vastaanottimia on saatavana useissa erilaisissa kotelorakenteissa. Vahvistimia on 1-kanavaisia sekä multipleksaavia 2-, 4- ja 8-kanavaisia. 1-kanavaisessa vahvistimessa on valittavana useita modulointitaajuuksia, joten lähekkäin asennetut anturiparit eivät häiritse toisiaan.

Kaikki vahvistinmallit ovat saatavana joko käsi- tai automaattisäätöisinä. Käsisäädössä lähettimen teho asetetaan käyttökohteeseen sopivaksi manuaalisesti. Automaattisäätöinen vahvistin lisää tai vähentää lähetintehoa tarpeen mukaan, kompensoiden esimerkiksi ympäristön olosuhteiden muuttumisen tai linssien likaantumisen.

Mikäli vahvistinyksikön monipuoliset valotehon säätöominaisuudet ovat tarpeettomia, Pantronilla on myös lähetin/vastaanotin anturisarja, joka toimii ilman vahvistinyksikköä.

Pantron-suurtehovalokenno-ISM-4000
Pantron-vahvistin-ISM-4000

 

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät