Koneautomaatio » Koneautomaation oheislaitteet » Liukurenkaat

Kübler liukurengas SR085

Küblerin liukurengas SR085 -mallissa on 20 kuorma- tai signaalirengasta sekä kenttäväylä. Modulaarisen rakenteen ansiosta SR085 -liukurenkaan kuorma-, signaali ja tiedonsiirtolohkoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti tarpeen mukaan. Välityspinnan materiaaliyhdistelminä on kupari/ pronssi ja hopea/jalometalli. Liukurenkaalla on pitkä käyttöikä ja pitkät huoltovälit. Pyöreät muodot ja korkea suojaustaso tekee puhdistamisesta helppoa. Vahva GFPC (glass-reinforced polycarbonate) päällyste.  Nopeus 800 min -1

 

 

Lue lisää Kübler liukurengas SR085

Mittatiedot

Putkikoko
Ulkomitat
ø 85 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
max IP64
Sähkösyöttö
max 20 A, 400 V AC/DC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.