Koneautomaatio » Koneautomaation oheislaitteet » Liukurenkaat

Kübler liukurengas SR060E

Küblerin liukurengas SR060E -mallissa on 3 kuorma- ja 2 signaalirengasta. Välityspinnan materiaaliyhdistelmä on kupari/ pronssi ja hopea/jalometalli. Liukurenkaalla on pitkä käyttöikä ja pitkät huoltovälit. Pyöreät muodot ja korkea suojaustaso tekee puhdistamisesta helppoa.  Nopeus 500 min -1

Lue lisää Küblerin SR060E liukurenkaasta

Mittatiedot

Putkikoko
Ulkomitat
60 x 98 mm
Pituus
98 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64
Sähkösyöttö
24VDC, max 20A, 240 V AC/DC
Kubler-liukurengas-SR060E-640x480

Hintaluokka 465 - 700 Eur

Dokumentit

Lisätiedot

SR060E_180x180.png
Liukurengas SR060E

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.