Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Magneettiset rengasanturit

Kübler magneettinen rengasanturi RLI50Z

Magneettinen rengasanturi RLI50Z  ilman laakereita soveltuu hyvin ahtaisiin kohteisiin, anturin leveys on vain 16 mm. Inkrementtianturi toimii virheettömästi ja luotettavasti likaisissa ja kosteissa olosuhteissa myös ulkotiloissa. Anturissa on nollapulssi.

RS422
Push-Pull
Resoluutio: max: 3.600 ppr | Inkrementti
Holkki max. 35 mm

Tekniset tiedot

Holkin tyyppi läpiholkki
Liitäntä Kaapeli
Suojaus max IP69k
Käyttölämpötila -20° C   …   +80° C
Nopeus max. 12.000 min-1
Käyttöjännite 4,8…30 VDC
4,8…26 VDC
Käyttöliittymä RS422
Push-Pull
Resoluutio max: 3.600 ppr | Inkrementti

 

Lue lisää

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0,1 ... 1,5 mm
Resoluutio
3.600 p/r
Putkikoko
Pituus
16

Tarkempia tietoja

IP luokka
max IP69K
Sähkösyöttö
4,8...30 V DC
Kaapeli ja pituus
PUR, 2m

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.