Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Magneettiset rengasanturit

Kübler magneettinen rengasanturi RLA50

Küblerin magneettinen rengasanturi RLA50 ilman laakereita SSI- ja CANopen -käyttöliittymillä soveltuu hyvin ahtaisiin tuotantotiloihin ja koneisiin. Absoluuttinen anturi toimii virheettömästi ja luotettavasti likaisissa ja kosteissa olosuhteissa laajalla käyttölämpötila-alueella -10° C  … +70° C. Holkin koko max. 30 mm ja nopeus max max. 1.000 min-1

 

 

Lue lisää Küblerin magneettisesta RLA50 rengasanturista

Mittatiedot

Mitta-alue
360°
Resoluutio
16.000 arvoa/r
Putkikoko
Pituus
20,6

Tarkempia tietoja

IP luokka
max IP50
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.