Koneautomaatio » Magneettiset lineaarianturit

Kübler magneettinen mitta-anturi Limes LI20 / B1

Küblerin inkrementtinen magneettinen mitta-anturi LI20/B1 mittaa lineaariliikettä ilman kosketusta suurella tarkkuudella. Nauha-anturit ovat helppoja asentaa ja toimivat kohteissa, joissa anturin lukuetäisyys vaihtelee. Magneettinen anturi tarjoaa erittäin tarkan, reaaliaikaisen ja kosketuksettoman mittauksen. Lisäksi nauha-anturi on immuuni lialle, tärinälle ja anturin ja mittarenkaan etäisyyden vaihteluille.  Anturilla on laaja käyttölämpötila-alue  -20 °C … +80 ° ja mittausnopeus on 70 m/s. 

Lue lisää Küblerin magneettisesta Limes LI20 mitta-anturista

Mittatiedot

Mitta-alue
0-7000
Resoluutio
0,01

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP69k

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.