Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Magneettiset lineaarianturit

Kübler magneettinen mitta-anturi Limes LA50 / BA5

Küblerin absoluuttinen magneettinen mitta-anturi LA50/BA5 mittaa lineaariliikettä ilman kosketusta suurella tarkkuudella. Nauha-anturit ovat helppoja asentaa ja toimivat kohteissa, joissa anturin lukuetäisyys vaihtelee. Magneettinen anturi tarjoaa erittäin tarkan, reaaliaikaisen ja kosketuksettoman mittauksen. Lisäksi nauha-anturi on immuuni lialle, tärinälle ja anturin ja mittarenkaan etäisyyden vaihteluille. Anturilla on laaja käyttölämpötila-alue  -20 °C … +80 ° ja mittausnopeus on 4 m/s

 

Lue lisää Küblerin Limes LA50 magneettisesta mitta-anturista

Mittatiedot

Resoluutio
1 µm
Ulkomitat
70x30x16 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64
Sähkösyöttö
10...30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.