Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Magneettiset lineaarianturit

Kübler magneettinen mitta-anturi Limes LA10 / BA1

Küblerin absoluuttinen magneettinen SSI/CANopen mitta-anturi LA10/BA1 mittaa lineaariliikettä ilman kosketusta suurella tarkkuudella. Nauha-anturit ovat helppoja asentaa. Lisäksi nauha-anturi on immuuni lialle, tärinälle ja anturin ja mittanauhan etäisyyden vaihteluille. Anturi kestää UV-valoa, lämpötilavaihteluja, kosteutta ja siinä on kestävä teräskuori. Max liikenopeus on 10 m/s.

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0.01 ... 0.2 mm
Mitta-alue
0-8m
Resoluutio
1 μm

Tarkempia tietoja

IP luokka
max IP64
Sähkösyöttö
10 ... 30 V DC
Käyttölämpötila °C
-20 °C … +80 °C
Liitin
M12
Kubler-magneettinen-lineaarianturi-LA10-640x480

Lisätiedot

Valittavissa:

1 = SSI, 25 bit Gray-Code / 10 … 30 V DC
2 = SSI, 25 bit Gray-Code, SinCos 1 Vpp / 10 … 30 V DC
3 = CANopen, ilman päätevastusta / 10 … 30 V DC
4 = CANopen, päätevastuksella / 10 … 30 V DC
5 = CANopen, SinCos 1 Vpp, ilman päätevastusta / 10 … 30 V DC
6 = CANopen, SinCos 1 Vpp, päätevastuksella / 10 … 30 V DC

Lue lisää tuotteesta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.