Koneautomaatio » Koneautomaation oheislaitteet » Liukurenkaat

Kübler liukurengas SR160

Küblerin liukurengas SR160 sopii erinomaisesti virvoitusjuomateollisuuteen ja etikettilaitteisiin. Sen kestävä, moduuleista koostuva rakenne mahdollistaa yksilölliset tuoteratkaisut ja liitäntäpintojen ansiosta liukurengas kestää paljon käyttöä vähäisellä huollolla. Datakanavia on saatavana analogisia max 6 kanavaa, tai CANopen, Modbus, Profibus väylä.

 

Pituus 160 mm
Välityskanavat 20 kuorma- tai signaalirengasta
kenttäväylä
Suojaus Max IP65
Välityspintojen
materiaaliyhdistelmät
Kupari/pronssi
Hopea/jalometalli
Huoltoväli 100 Mio
Kuormankesto 25 A, 240 V AC/DC
20 A, 400 V AC/DC
16 A, 240 V AC/DC
10 A
Nopeus  150 min -1
Lue lisää

Mittatiedot

Ulkomitat
Ø 160 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64
Sähkösyöttö
max 25 A, 240 V AC/DC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.