Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Hissikorin paikoitusanturit

Kübler hissin turvajärjestelmä PSU02

Hissin turvajärjestelmä PSU02 sisältää LES02 -anturin ja PSU -turvayksikön SIL3-sertifikaatilla

PSU02 on Kübler Groupin kehittämä hissikorin turvajärjestelmä, joka sisältää sekä LES02  hissikorin paikannusanturin että PSU -turvayksikön. Kun PSU02- turvajärjestelmä on asennettu hissiin, hissin turvaluokitus vastaa EN81-20/21/50 -turvastandardia. Turvajärjestelmässä on CANopen-Lift -käyttöliittymä ja laaja -5 °C   …   55 °C käyttölämpötila-alue.

LES02 -paikannusanturi mittaa hissikorin sijainnin 100% tarkasti ilman lipsumisia tai häiriöitä. PSU02-turvayksikkö korvaa perinteiset hissin sijaintikytkimet sekä hissin hallintaan kuuluvat turvareleet ja päätyrajojen turvatoiminnot. Yksi PSU-turvayksikkö voi korvata useita erilaisia kytkimiä ja tuo näin lisää tilaa ahtaisiin hissikuiluihin. PSU02 -turvajärjestelmä nopeuttaa hissin asennusta ja vähentää ylläpitoon kuluvaa aikaa alentaen hissin kokonaiskustannuksia.

Mittatiedot

Ulkomitat
115,6 mm x 96 mm x 30,8 mm

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
24 VDC
Liitin
CANopen-Lift SSI, binary

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.