Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Etäisyyttä mittaavat laseranturit

Jenoptik laseranturi LDM4x-sarja

Jenoptikin pitkän matkan laseranturi LDMM4x etäisyyden mittaamiseen suoraan kohteesta ilman vastapeiliä 30 metriin asti, ja peilillä aina 150 metriin saakka. Laseranturin tarkkuus on ±3  ja sillä on laserluokka 2

Sovelluskohteita
 • nosto- ja siirtolaitteiden asemointi ja monitorointi
 • pinnanmittaus epätasaisille kiintoaineelle
 • liikkuvien laitteiden paikanmittaus
 • dimensiomittaus
 • tuotannon valvonta, esim. terästeollisuudessa
 • kappaleen tunnistus
 • ovien ja luukkujen valvonta

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
150 m
Mitta-alue
100 mm ... 30 m (kohteesta), 150 m (Heijastava kalvo)
Resoluutio
0,1 mm
Ulkomitat
205 x 96 x 50 mm
Pituus
205 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 65
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M16, 12-nap (+ Profibus M12, 5-nap)
Jenoptik-laseranturi-ldm-41-42-43

Lisätiedot

Laseretäisyysanturi LDM41
 • 4 … 20 mA + RS232/422
 • mittaustaajuus 10 Hz
Laseretäisyysanturi LDM42
 • 4 … 20 mA + RS232/422
 • mittaustaajuus 50 Hz
Laseretäisyysanturi LDM43
 • Profibus-DP ja SSI
 • mittaustaajuus 10/50 Hz

Lue lisää tuotteesta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.