Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Etäisyyttä mittaavat laseranturit

Jenoptik laseranturi LDM301-sarja

Jenoptikin pitkän matkan laseranturi LDM301-sarja on erittäin tarkka ja nopea lasermittalaite etäisyyden ja nopeuden mittaamiseen suoraan kohteesta ilman vastapeiliä 300 metriin asti, ja peilillä aina 3000 metriin saakka. Laserluokka 1. LAseranturin tarkkuus: ±20 mm (100 Hz mittaustaajuudella) ja mittaustaajuus  jopa 10 kHz.

Sovelluskohteita
  • nosto- ja siirtolaitteiden asemointi
  • pinnanmittaus kiintoaineelle
  • laivojen tai ajoneuvojen sijainnin ja nopeuden valvonta
  • dimensiomittaus
  • tuotannon valvonta, esim. terästeollisuudessa
  • kappaleen tunnistus
Lue lisää Jenoptik LDM301 laseranturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
3000 m
Mitta-alue
50 mm... 300m (Kohteesta) , 30 ... 3000 m( heijastava kalvo)
Resoluutio
1 mm
Ulkomitat
136 x 57 x 104 mm
Pituus
136 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M16, 12-nap tai (M12, 5-nap profibus)

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.