Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Pulssianturit

Hengstler pulssianturi RI-36 inkrementti

Hengstlerin pieni mutta tarkka pulssianturi RI-36 sopii esimerkiksi työstökoneisiin, nopeisiin kelauslaitteisiin ja robotteihin. Pulssianturilla voi mitata akselin kiertoliikettä tai esimerkiksi moottorin pyörimistä kuljetinlinjoissa. Anturin tuottaman pulssifrekvenssin voi valita, minkä ansiosta sen voi liittää monenlaisiin ohjaimiin. Hengstlerin antureissa hyödynnetään viimeisintä Optoasic-teknologiaa, joka korvaa jopa 200 tavallista SMD-komponenttia sekä modulaarista rakennetta. Näin voidaan joustavasti valmistaa yli miljoona erilaista anturiversiota.

Lue lisää Hengstlerin RI-36 pulssianturista

Mittatiedot

Resoluutio
5...3600 pulssia/kierros
Ulkohalkaisija Ø
36 mm
Akselihalkaisija Ø
4...6,35 mm akseli, 4...10 mm holkkiakseli

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP50 / IP64
Sähkösyöttö
RS-422 5 VDC, Push-Pull 10 - 30 V
Käyttölämpötila °C
-10...+70
Kaapeli ja pituus
Kaapeli 1,5-25 m axial/radial
Liitin
1 m TPE kaapeli jossa M23 liitin
Hyväksynnät
CE, UL

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.