Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Inkrementti- ja absoluuttianturit

Hengstler absoluuttianturi AR62/63 magneettinen

Hengstlerin magneettiset AR -pulssianturit ovat saatavana  sekä yksi- että monikierrosmalleina. Absoluuttianturissa on magneettisella menetelmällä toteutettu kosketukseton mittaus ja anturit soveltuvat erittäin vaativiin ympäristöolosuhteisiin lämpötilavälillä -40 ºC… +100 ºC (analogia ja CANopen+85 ºC), IP67 tai IP69K. Antureihin on saatavissa DNV-laivaluokitushyväksyntä. AR62-antureissa on alumiininen kuori ja AR63-antureissa kuori on ruostumatonta terästä. AR CANopen -anturit soveltuvat erityisen hyvin  liikkuviin koneisiin, joissa tärinät ja kuormat ovat liian suuret perinteisille antureille.

AR62/63-anturi on suunniteltu äärimmäisen kestäväksi. Kotelo kestää päälle astumisen ja laakerit on mitoitettu kolmikertaiselle kuormitukselle ja kestoiälle. Piirilevy on pinnoitettu, joten anturin elektroniikka on tunteeton vedelle. Lisäksi normaalisti IP67-anturi on saatavissa paineveden kestävänä IP69K-versiona.

Ominaisuudet
  • yksi- ja monikierros versiot: resoluutio yksikierros 12 bittiä ja monikierros 16 bittiin asti
  • kulumaton monikierros elektroniikka: kosketukseton ja patteriton, energia omavarainen
  • 300 N aksiaali ja radiaali akselikuorma
  • 200 g iskukestävyys/20 g tärinän kesto
  • kestää jopa painepesun: suojausluokka jopa IP69K
  • kuori: AR62 merialumiini, AR63 ruostumaton teräs
  • lähdöt: analogia, SSI, BiSS sekä CANopen

Tuotetiedot, ohjelmistot, asennusohjeet ja manuaalit

Voit kysyä 3D-mallit suoraan asiantuntijalta: asiantuntija@sensorola.fi

Lue lisää Hengstlerin AR62/63 pulssianturista

Mittatiedot

Mitta-alue
Max monikierros 16 bit I yksikierros 12 bit
Resoluutio
12 bit
Ulkohalkaisija Ø
Ø 58 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67 / IP69K
Sähkösyöttö
10 - 30 VDC
Liitin
M12
Hyväksynnät
CE, UL, E1, DNV
Hengstler-absoluuttianturi-Acuro-AR62

Lisätiedot

Kierrosmääärä 12 – 16 bit

Akselihalkaisija akseli 9,52…12 mm

Käyttölämpötila -40…+100

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.