Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Inkrementti- ja absoluuttianturit

Hengstler absoluuttianturi AR62/63 magneettinen

Hengstlerin magneettiset AR -pulssianturit ovat saatavana  sekä yksi- että monikierrosmalleina. Absoluuttianturissa on magneettisella menetelmällä toteutettu kosketukseton mittaus ja anturit soveltuvat erittäin vaativiin ympäristöolosuhteisiin lämpötilavälillä -40 ºC… +100 ºC (analogia ja CANopen+85 ºC), IP67 tai IP69K. Antureihin on saatavissa DNV-laivaluokitushyväksyntä. AR62-antureissa on alumiininen kuori ja AR63-antureissa kuori on ruostumatonta terästä. AR CANopen -anturit soveltuvat erityisen hyvin  liikkuviin koneisiin, joissa tärinät ja kuormat ovat liian suuret perinteisille antureille.

AR62/63-anturi on suunniteltu äärimmäisen kestäväksi. Kotelo kestää päälle astumisen ja laakerit on mitoitettu kolmikertaiselle kuormitukselle ja kestoiälle. Piirilevy on pinnoitettu, joten anturin elektroniikka on tunteeton vedelle. Lisäksi normaalisti IP67-anturi on saatavissa paineveden kestävänä IP69K-versiona.

Ominaisuudet
  • yksi- ja monikierros versiot: resoluutio yksikierros 12 bittiä ja monikierros 16 bittiin asti
  • kulumaton monikierros elektroniikka: kosketukseton ja patteriton, energia omavarainen
  • 300 N aksiaali ja radiaali akselikuorma
  • 200 g iskukestävyys/20 g tärinän kesto
  • kestää jopa painepesun: suojausluokka jopa IP69K
  • kuori: AR62 merialumiini, AR63 ruostumaton teräs
  • lähdöt: analogia, SSI, BiSS sekä CANopen

Tuotetiedot, ohjelmistot, asennusohjeet ja manuaalit

Mittatiedot

Mitta-alue
Max monikierros 16 bit I yksikierros 12 bit
Resoluutio
12 bit
Ulkohalkaisija Ø
Ø 58 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67 / IP69K
Sähkösyöttö
10 - 30 VDC
Liitin
M12
Hyväksynnät
CE, UL, E1, DNV
Hengstler-absoluuttianturi-Acuro-AR62

Lisätiedot

Kierrosmääärä 12 – 16 bit

Akselihalkaisija akseli 9,52…12 mm

Käyttölämpötila -40…+100

Lue lisää tuotteesta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.