Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Absoluuttianturit

Hengstler absoluuttianturi AC58

Hengstlerin optisella tekniikalla toteutetut AC58 -sarjan absoluuttiset pulssianturit soveltuvat kohteisiin, joissa tarvitaan luotettavaa, jatkuvaa paikkatietoa, sillä ne toimivat heti koneen käynnistyessä. Niitä käytetään paljon esimerkiksi paperikoneissa, sahoissa ja kuljetinlaitteissa.

Ominaisuudet
 • yksi- ja monikierros absoluuttianturit
 • resoluutio:
  • yhden kierroksen resoluutio 22 bittiin asti
  • monikierros 12 bittiä, resoluutio riippuu väylästä
 • kompakti koko: pituus vain 50 mm
 • korkea EMC-suojaus
 • lähdöt: SSI, BiSS, Profibus, EtherCAT, CANopen, Profinet
 • Mittatiedot

  Mitta-alue
  Max monikierros 12 bit I yksikierros 22 bit
  Resoluutio
  10 - 22 bit
  Ulkohalkaisija Ø
  Ø 58 mm
  Akselihalkaisija Ø
  Akselihalkaisija akseli 6...12 mm, holkkiakseli 9,52... 14 mm

  Tarkempia tietoja

  IP luokka
  IP50 / IP64 / IP67
  Sähkösyöttö
  10 - 30 VDC
  Käyttölämpötila °C
  -40 – +100°C (riippuen ulostulosta)
  Kaapeli ja pituus
  1,5 - 25 m
  Liitin
  M12, M23, terminaali
  Hyväksynnät
  CE, UL

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.