Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Absoluuttianturit

Hengstler pulssianturi AC36 SSI/BiSS absoluutti

Hengstlerin pulssianturi AC36 on pieni, ulkohalkaisijaltaan vain Ø37,5mm, ja erittäin tarkka anturi, josta saa myös monikierrosversion. AC36 -pulssianturi sopii erityisen hyvin robottisovelluksiin ja muihin kohteisiin, jossa tila on erityisen tiukkaa. Absoluuttianturit soveltuvat kohteisiin, joissa tarvitaan luotettavaa, jatkuvaa paikkatietoa, sillä ne toimivat heti koneen käynnistyessä. Niitä käytetään paljon esimerkiksi paperikoneissa, sahoissa ja kuljetinlaitteissa.

Tuotetiedot, asennusohjeet ja manuaalit

Voit kysyä 3D-mallit suoraan asiantuntijalta: asiantuntija@sensorola.fi

Lue lisää Hengstlerin AC36 pulssianturista

Mittatiedot

Resoluutio
12 - 19 bit

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP50 / IP64
Sähkösyöttö
10 - 30 VDC
Kaapeli ja pituus
1,5 - 25 m
Hyväksynnät
CE, UL
Hengstler-absoluuttianturi-Acuro-AC36

Lisätiedot

Kierrosmäärä (MT) 12 bit

Ulkohalkaisija 38,1 mm

Akselihalkaisija 6 mm, holkkiakseli 8 mm

Käyttölämpötila C -40…+100

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.