Absoluuttianturi AX65 ATEX

Hengstlerin pienikokoinen absoluuttianturi AX65 Atex-luokituksella, laivateräskoteloinnilla, 200G:n iskunkestävyydellä sekä 300N akselikuorman kestolla. Lähtösignaalit: CANopen.

Ota yhteyttä myyjäämme

Hengstlerin absoluuttianturin AX65:n Atex-luokitus, laivateräskotelointi, 200G:n iskunkestävyys sekä 300N akselikuorman kesto tekevät siitä voittamattoman anturin  ääriolosuhteisiin. Yhtenä Atex-luokituksen pienikokoisimmista antureista AX65 sopii sinnekin, mihin aiemmin ei anturointia ole voitu koon takia laittaa. Tyypillisiä käyttökohteita löytyy öljynjalostus- ja Offshore-teollisuudesta, kaivoksista, kemianteollisuudesta jne – kaikkialta, missä luotettavan ja pitkäikäisen toiminnan lisäksi anturilta vaaditaan räjähdysvaarallisen tilan luokitusta.

Useissa Atex-kohteissa asennuksen, huollon ja käytön haasteet ovat myös omaa luokkaansa. AX65:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota myös tähän. Asennus, käyttöönotto ja huoltotoiminnot on helppo ja nopea hoitaa anturin joustavan ja selkeän terminaaliliitynnän avulla myös kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa.

Kun seuraavan kerran eteesi tulee vaativa sovellus, jossa vaaditaan räjähdysvaaralliseen tilaan sopivaa pyörivän liikkeen takaisinkytkentäanturia, ota yhteyttä meihin. Katsomme yhdessä kohteeseesi sopivan Hengstler AX65 -anturin.

Tuotetiedot, ohjelmistot, asennusohjeet ja manuaalit

Katso esittelyvideo ja lue uutiskirje

Lähtösignaalit

SSI / BiSS, CANopen

Mitattavat asiat

Pyörivä liike/kiertoliike

Mittaustavat

Magneettinen

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP66 / IP67
Sähkösyöttö
10 - 30 VDC
Käyttölämpötila °C
-40...+60 (riippuen ulostulosta)
Liitin
Terminaali
Hyväksynnät
CE, ATEX ja IECEx

Mittatiedot

Mitta-alue
Max monikierros 16 bit I yksikierros 12 bit
Resoluutio
12 bit
Ulkohalkaisija Ø
59 mm
Akselihalkaisija Ø
akseli 10 mm

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät