Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
T_series_pieni.jpg

Uusi Temposonics® T-sarja

Temposonics on tuonut markkinoille uuden Temposonics® T-sarjan anturin, jota voidaan käyttää ATEX, IECEx alueilla sekä turvaluokitelluissa olosuhteissa. Uutuus on ensimmäinen lineaarianturi, joka täyttää myös SIL2-standardin. T-sarja sisältää ATEX ja IECEx alue 0/1, 1, 2, 21 ja 22 paloturvallisuuden ja yhdessä turvaluokituksen kanssa (SIL2).

“T-Sarjan anturit tarjoavat sellaista suorituskykyä ja luotettavuutta, jota ei ole ollut tähän saakka saatavilla” kertoo Robert Luong, Temposonicsin tekninen markkinointipäällikkö. ”Asiakkaat etsivät ratkaisuja, joilla voidaan entistä paremmin nostaa tuotteiden turvallisuutta, ja nyt heille on sellainen saatavilla. Edullisemmasta kustannustasosta huolimatta asiakkaan ei tarvitse tinkiä suorituskyvystä tai lisätä huoltotoimenpiteitä.”

Temposonics on kehittänyt T-sarjan perustuen pitkäaikaiseen tuotekehitykseen ja teollisuusosaamiseen. Verrattuna muihin erityyppisiin lineaarisiin antureihin T-sarja tarjoaa enemmän tarkkuutta sekä toistettavuutta kulumattomalla mittaustekniikalla. Näille uusille antureille on ominaista myös korkea sähkömagneettinen suojaus sekä erittäin korkea iskun- ja tärinänkesto. Koska anturit eivät sisällä liikkuvia osia, voidaan niitä käyttää lähes loputtomasti ilman minkäänlaisia huoltotoimenpiteitä. Ne voidaan asentaa monenlaisiin kohteisiin ilman, että ympäristöllä on vaikutusta anturin suorituskykyyn.

“Tuoteuutuus tuo Temposonicsin aivan uudelle markkina-alueelle,” toteaa Robert Luong. ”Temposonics® T-sarja on edullisuudestaan huolimatta verrattavissa mihin tahansa tekniikkaan, jota käytetään näissä olosuhteissa. Lisäksi se on ainoa anturi, joka tarjoaa SIL2-luokituksen ja kestävän suorituskyvyn.”

Mahdolliset sovelluskohteet:

  • polttoaineen pinnanmittaukset
  • vaaralliset aineet
  • petrokemian laitokset
  • prosessiteollisuuden turvallisuutta vaativat kohteet

Lue lisää Temposonics T-sarjasta tuotesivuilta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät