Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
uutiskuva_laivaluokitus.png

Temposonics GT-lineaarianturit saivat DNV-GL laivaluokituksen

Luotettavasti ja tarkasti mittaavat Temposonics GT2 ja GT3-anturit ovat ansainneet DNV-GL -sertifikaatin. GT-anturit ovat magnetostriktiivisia lineaariantureita, joissa on kaksi tai kolme erillistä sisäänrakennettua mittausanturia. Mittauksien erillisyys ja riippumattomuus toisistaan lisäävät käyttöturvallisuutta sekä vähentävät toimintahäiriöiden riskiä ja huoltokustannuksia.

Lineaarianturin mittaelimet on sijoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettuun paineenkestävään suojaputkeen. Tämä mahdollistaa anturin käytön hydraulisylinterin asemanmittauksessa. Mittausalueita on saatavana 50 – 2900 mm:n liikkeille. Korkeatasoisen anturin lineaarisuus on 0,02% ja toistokyky 0,001 mm. Analogisen lähtösignaalin vaihtoehdot ovat V- ja mA-viesti.

GT-anturit ovat erinomainen valinta sovelluksiin, joiden on oltava aina käyttövalmiudessa. Anturit soveltuvatkin loistavasti meri- ja laivateollisuuden tarpeisiin, esimerkiksi lineaariliikkeiden mittaukseen sulkuporteissa ja laivojen hydraulisylintereissä.

Lue lisää tuotesivuilta: Temposonics G-sarja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät