Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
nostokuva DS300.jpg

Paineanturi DS300 Teollisuus 4.0:n vaatimuksiin

Automaatioteollisuus digitalisoituu vauhdilla. Lisääntyvä antureiden, toimilaitteiden ja ohjausjärjestelmien välinen älykäs digitaalinen kommunikointi asettaa erityisen suuret vaatimukset juuri antureiden valmistajille.

BD SENSORSin DS 300 painekytkin/-lähetin vastaa tähän haasteeseen. Monipuolinen, näytöllinen painekytkin-lähetinyhdistelmä IO-Link-ominaisuudella on juuri sitä, mitä uuden sukupolven teollisuusautomaatio vaatii. IO-Linkin kautta tiedonsiirto anturin ja toimilaitteen, ja/tai automaatiojärjestelmän, välillä toimii molempiin suuntiin, jolloin mittaustietojen, diagnostiikan ja anturin kunnosta kertovien raporttien saaminen ja niihin reagoiminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Anturin parametrointi on mahdollista joko automaatiojärjestelmän kautta tai suoraan anturista näppäinpainikkeiden avulla, mikä lisää joustavuutta sekä asennusvaiheessa että myöhemmin tapahtuvien kunnossapitotoimien yhteydessä. Jatkuva diagnostiikka lisää myös huolto- ja vaihtotarpeiden ennakoitavuutta ja parantaa näin merkittävästi turvallisuutta. Turhien tuotantokatkosten ja ylimääräisten huoltotoimenpiteiden välttäminen tuo huomattavia kustannussäästöjä.

Lue lisää tuotteista

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät