Valitse vaihtoehdoista itseäsi kiinnostavat aihealueet. Lähetämme sinulle uutiskirjeitä valitsemistasi aihealueista ja Sensorolan palveluista noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen voi perua milloin vain. Kiitos tilauksesta ja mukavia lukuhetkiä!
Kaikki
BDsensors_nostokuva.jpg

Uusi innovatiivinen paineanturi paineen- ja pinnanmittaussovelluksiin

BD sensorsBD Sensorsin uuden DPT 200 paine-erolähettimen käyttökohteita ovat normaalin painemittauksen lisäksi pinta- ja virtausmittaukset useissa erilaisissa sovelluksissa, kuten nesteiden siirto- ja suodatusjärjestelmissä. Anturin tarkkuus on 0,075 % FSO ja mitta-alueet paine-erolle 0…1mbar/0…20 mbar staattisen paineenkeston ollessa, alueesta riippuen, aina 400bar asti. Alueen viritysmahdollisuus suhteella 100:1 kertoo erinomaisesti anturin luonteesta ja sen käyttömahdollisuuksien laajuudesta.

Anturissa on myös taustavalaistu LC-näyttö, mikä yksinkertaistaa ja helpottaa ohjemointia ja seurantaa. Anturista löytyy myös erityisesti prosessiteollisuuden suosima HART-protokolla. DPT 200 on saatavana useilla erilaisilla prosessiyhteillä, kapillaariputkilla ja tiivistemateriaaleilla, jotta yhdistäminen ja soveltuvuus eri kohteisiin on mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Luonnollisesti myös ATEX-luokitukset, kuten Ex ia ja Ex d kuuluvat tämäntyyppisen anturin optiona valittaviin ominaisuuksiin. Lisää anturin ominaisuuksista voit lukea BD Sensorsin sivuilta.

Lisätietoja uutuustuotteesta saat ottamalla yhteyttä asiantuntija@sensorola.fi tai 0207 289 900. Voit tutustua myös muihin pinnan- ja paineenmittausantureihimme tästä.

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?