WeCat3D MLZL 2D/3D -Profiilianturit

WeCat3D MLZL 2D/3D profiilianturi tarjoaa täysin automatisoidun ratkaisun hitsaussauman seurantaaan teollisuusympäristöihin ja robottihitsauskohteisiin. Anturi on helposti integroitava käyttäjäystävällisellä uniVision-ohjelmistolla. MLZL anturia voi käyttää myös hitsaussauman tarkistukseen.

Ota yhteyttä myyjäämme

WeCat3D-sarjan MLZL 2D/3D -profiilianturit on suunniteltu täysin automatisoituun hitsisauman seurantaan, jossa laadulle ja tarkkuudelle asetetaan korkeimmat vaatimukset.

Kuinka weCat3D-sarjan 2D/3D-profiilianturit toimivat?

WeCat3D-sarjan 2D/3D-profiilianturit käyttävät laservalon kolmiomittaus-periaatetta 2D-korkeusprofiilien ja 3D-pistepilvien luomiseen. UniVision ohjelmisto mahdollistaa 2D/3D anturin helpon liitettävyyden ja käytön useimmissa profiilinmittaussovelluksissa. Mitattavan profiilin mittaustieto käsitellään 2D/3D anturin ja ohjausyksikön yhdistelmällä tai yksinkertaisissa sovelluksissa suoraan 2D/3D Smart anturissa. Räätälöidyt asiakaskohtaiset sovellukset ovat toteutettavissa avoimella GigE-Vision rajapinnalla.

Useat malliversiot mahdollistavat tarkan resoluution kompaktissa kotelossa (MLSL) ja lyömättömän profiililaadun optimoidun korkealaatuisen optiikan (MLWL) ansiosta sekä käytön ankarissa hitsaussovelluksissa (MLZL) ja intensiivisissä pesuolosuhteissa (ruostumaton teräs).

Erityisesti hitsaussovelluksiin kehitetyn MLZL 2D/3D anturin lisäksi valikoimassa on kompakti MLSL-sarja, tarkin ja nopein MLWL-sarja sekä pesuolosuhteisiin soveltuva teräsrunkoinen M2SL-sarja

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin ja M12 8-pin X-cod

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
Z:74…158 mm
Mitta-alue
X: 39…62 mm
Resoluutio
Z: 8.3 µm ja X: 32 µm
Ulkomitat
33 × 183 × 69,8 mm
Kierre
4000 Hertz

Lue lisää tuotteesta

Wenglor weCat3D MLSL2-sarjan mallit
Wenglor weCat3D MLSL2-sarjan mallit

 

 

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät