Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Pulssianturit

Hoehner ohjelmoitava pulssianturi PR90H -sarja – holkkimalli

Hoehnerin ohjelmoitava pulssianturi PR90H on suunniteltu teollisille sovelluksille. Ohjelmoitavat pulssianturit ovat saatavana Sensorolalta valmiiksi ohjelmoituna käyttötarkoituksen mukaan.  Anturissa on kuulalaakerit ja se on saatavana Ø 10, 12 ja 14 mm holkeilla. Pulssianturin maksiminopeus on 60000 rpm ja resoluutio on .1.. 65.536. Anturin kuori ja kotelo ovat alumiinia ja akseli ruostumatonta terästä. Holkkimalli.

Lue lisää tuoteuutisesta: Ohjelmoitavat pulssianturit – myös valmiiksi ohjelmoituna

Mittatiedot

Resoluutio
max 65.536 p/r
Ulkohalkaisija Ø
Ø 58 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
5…30 VDC
Käyttölämpötila °C
-20°C … +80°C
Kaapeli ja pituus
2 m
Liitin
M23
Hoehner-pulssianturi-SPR90H

Lisätiedot

                                                      SIGNAALI
TTL HTL
Käyttöjännite 5…30 VDC 5…30 VDC
Virrankulutus Keskim: 45 mA
Max: 150 mA
Keskim: 45 mA
Max: 150 mA
Max. kuormitus / kanava ±20 mA ±20 mA
Max kaapelin pituus 1200 m 1200 m
“Alhainen” signaalitaso VOL < 0.5 VDC VOL < 2.5 VDC
“Korkea” signaalitaso VOH > 2.5 VDC VOH > VCC – 1.5 VDC
Taajuus 900 kHz 900 kHz

Lue lisää tuotteesta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.