Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Vaijerivetoanturit

Kübler vaijerivetoanturi B75

Vaijerivetoanturi B75

Küblerin vaijerivetoanturi B75 pystyy mittaamaan 3 m matkan. Vaijerivetoanturi voidaan yhdistää Küblerin inkrementtisten ja absoluuttisten Sendix -pulssiantureiden sekä analogisten antureiden kanssa.  Anturin maksimi  mittausnopeus on 0,8 m/s ja sitä voidaan käyttää laajalla -40 °C … +85 °C lämpötila-alueella.  Kätevän muotoilunsa ansiosta vaijerivetoanturi B75 on helppo asentaa erilaisiin kohteisiin.

  • Helppo asentaa moniin eri kohteisiin
  • Integroidut valumavesireiät vaijerivetoanturin kotelossa
  • Pulssianturi vapaasti valittavissa
  • Pulssianturi käännettävissä 360°

 

Lue lisää Küblerin B75 vaijerivetoanturista

Mittatiedot

Mitta-alue
0 - 3 m
Resoluutio
±0,35 %

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
15...28 V DC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.