Inkrementtianturisarja MR340

Microronorin kolmannen sukupolven kuituoptinen MR340 inkrementtianturimallisto. Sisältää sekä pyörivät, että lineaariset mallit. Vaihtokelpoinen MR320-sarjan kanssa. Saatavilla oleva resoluutio 1024ppr/100μm saakka.

Ota yhteyttä myyjäämme

Kuituoptisia inkrementtiantureita käytetään tyypillisesti havaitsemaan pyörivän akselin tai lineaarisen toimilaitteen liike ja nopeus silloin, kun perinteiset elektroniikkapohjaiset anturit ja resolverit eivät ole riittäviä. Tyypillisesti ohjausjärjestelmä lukee A/B-kvadratuurisignaaleja, joissa sähkömagneettiset häiriöt ja kohina aiheuttavat mittausvirheitä. Micronor Fiber Optic inkrementti anturit perustuvat täysin optiseen passiiviseen anturiin, joka liitetään signaalin käsittelijään tavallisen duplex OM1 62.5/125 -monimuotokuituoptisella johdolla, joka ulottuu jopa 2000 metrin etäisyydelle. Ohjaimet tarjoavat paljon enemmän liitäntämahdollisuuksia A/B-kvadratuurilähtöjen lisäksi. Sisäänrakennetut analogiset (4-20mA, ±10V) ja digitaaliset liitännät (RS485, USB, Modbus RTU) voidaan myös ohjelmoida antamaan liikenopeuden tai aseman. Vaihtokelpoinen MR320-sarjan kanssa.

Micronor Fiber Optic Incremental Enkooderit tarjoavat häiriötöntä mittausta haastavissa ympäristöissä ja erilaisissa sovelluksissa, kuten lääketieteellisistä laitteista hitsausroboteihin ja terästehtaista kaivoksiin.

MR340 sarja
  • Optinen mittaus, pyörivästä liikkeestä tai lineaariliikkeestä
  • Immuuni ulkoisille häiriöille (EMC, lämpötila, tärinä yms)
  • Passiivinen toimilaite, anturissa ei ole sähköjä

Luotettava ja kestävä

  • Ihanteellinen ratkaisu kohteisiin joissa on suuria EMC häiriöitä, tai jännitteet ovat suuria
  • Anturissa ei ole elektroniikkaa joten on immuuni sähköjarrujen häiriöille tai moottorien akselien vuotovirroille
  • Ei kuluvia osia

Lähtösignaalit

RS422 (linedriver), Push/pull

Mitattavat asiat

Pyörivä liike/kiertoliike, Kiertoliike, Kulmanopeus

Mittaustavat

Optinen

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Käyttölämpötila °C
-40° C … +80° C
Liitin
M12

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
2000 m
Resoluutio
1024ppr/ 100μm
Ulkohalkaisija Ø
Ø 58 mm
Akselihalkaisija Ø
Ø 10 mm - Ø 15 mm

Lue lisää tuotteesta

Kuituoptisia inkrementtiantureita käytetään tyypillisesti havaitsemaan moottorin akselin tai lineaarisen toimilaitteen liike ja nopeus silloin, kun perinteiset elektroniikkapohjaiset kooderit ja resolverit eivät ole riittäviä. Tyypillisesti käyttäjän ohjausjärjestelmä etsii A/B-kvadratuurisignaaleja, joissa sähkömagneettiset häiriöt ja kohina aiheuttavat järjestelmävirheitä. Micronor Fiber Optic Incremental Enkooderit perustuvat täysin optiseen passiiviseen anturiin, joka liitetään optisesti kaukosäätimeen tavallisen duplex OM1 62.5/125 -monimuotokuituoptisen linkin kautta, joka ulottuu jopa 2000 metrin etäisyydelle. Ohjaimet tarjoavat paljon enemmän liitäntämahdollisuuksia A/B-kvadratuurilähtöjen lisäksi. Sisäänrakennetut ylimääräiset analogiset (4-20mA, ±10V) ja digitaaliset liitännät (RS485, USB, Modbus RTU) voidaan myös ohjelmoida lähtönopeuden tai asennon tilaan.

Micronor Fiber Optic Incremental Enkooderit tarjoavat häiriötöntä palautetta haastavissa ympäristöissä ja erilaisissa sovelluksissa, kuten lääketieteellisistä laitteista hitsausroboteihin ja terästehtaista kaivoksiin.

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät