Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Pulssianturit

Hoehner ohjelmoitava pulssianturi PR90 -sarja – akselimalli

Hoehnerin ohjelmoitava pulssianturi PR90 teollisille sovelluksille – akselimalli

Ohjelmoitavat pulssianturit ovat saatavana Sensorolalta valmiiksi ohjelmoituna käyttötarkoituksen mukaan.  Anturissao n kuulalaakerit ja se on saatavana Ø 6 tai 10 mm akselilla. Pulssianturin maksiminopeus on 60000 rpm ja resoluutio on .1.. 65.536. Anturin kuori ja kotelo ovat alumiinia ja akseli ruostumatonta terästä.

 

TTL HTL
Käyttöjännite 5…30 VDC 5…30 VDC
Virrankulutus Keskim: 45 mA
Maksimi: 150 mA
Keskim: 45 mA
Maksimi: 150 mA
Max. kuormitus / kanava ±20 mA ±20 mA
Kaapelin pituus 1200 m 1200 m
“Alhainen” signaalitaso VOL < 0.5 VDC VOL < 2.5 VDC
“Korkea” signaalitaso VOH > 2.5 VDC VOH > VCC – 1.5 VDC
Taajuus 900 kHz 900 kHz
Lue lisää Hoehnerin PR90-sarjan ohjelmoitavista pulssiantureista

Mittatiedot

Resoluutio
max. 65.536 p/r

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
5 ... 30 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.