Pulssianturi AX70 ATEX

Hengstlerin pienikokoinen pulssianturi AX7o Atex-luokituksella, laivateräskoteloinnilla, 200G:n iskunkestävyydellä sekä 300N akselikuorman kestolla. Lähtösignaalit: SSI / BiSS, SSI programmable, Profibus, CANopen ja DevciceNet.

Ota yhteyttä myyjäämme

Hengstlerin pulssianturin AX70:n Atex-luokitus, laivateräskotelointi, 200G:n iskunkestävyys sekä 300N akselikuorman kesto tekevät siitä voittamattoman anturin  ääriolosuhteisiin. Yhtenä Atex-luokituksen pienikokoisimmista antureista AX70 sopii sinnekin, mihin aiemmin ei anturointia ole voitu koon takia laittaa. Tyypillisiä käyttökohteita löytyy öljynjalostus- ja Offshore-teollisuudesta, kaivoksista, kemianteollisuudesta jne – kaikkialta, missä luotettavan ja pitkäikäisen toiminnan lisäksi anturilta vaaditaan räjähdysvaarallisen tilan luokitusta.

Useissa Atex-kohteissa asennuksen, huollon ja käytön haasteet ovat myös omaa luokkaansa. AX70:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota myös tähän. Asennus, käyttöönotto ja huoltotoiminnot on helppo ja nopea hoitaa anturin joustavan ja selkeän terminaaliliitynnän avulla myös kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa.

Lähtösignaalit

CANopen, SSI / BiSS, Profibus

Mitattavat asiat

Pyörivä liike/kiertoliike

Mittaustavat

Optinen

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP64/67
Sähkösyöttö
10...30 VDC
Käyttölämpötila °C
-40...+40 (max +60)
Liitin
Terminaali
Hyväksynnät
CE, ATEX ja IECEx

Mittatiedot

Mitta-alue
Max monikierros 12 bit I yksikierros 22 bit
Resoluutio
10 - 22 bit
Ulkohalkaisija Ø
70 mm
Akselihalkaisija Ø
10 mm akseli

Lue lisää tuotteesta

SSI / BiSS, SSI programmable, Profibus, CANopen, DevciceNet

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme

"*" näyttää pakolliset kentät