Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Paineanturit » Pinnanmittausanturit

BD Sensors pinnanmittausanturi LMK 387

BD Sensorsin ruostumattomattomasta teräksestä valmistettu pinnanmittausanturi  LMK 387  on suunniteltu jätevesien, lietteen ja likaisten nesteiden pinnanmittaussovelluksiin. RST uppoanturissa on keraaminen kalvo ja anturin ulkohalkaisija on ø22 mm. Huoltotilanteessa paineanturi on  helppo purkaa ja puhdistaa.

LMK 382 pinnanmittausanturiin verrattuna LMK 387 anturin ulkohalkaisija on vain 22 mm, jolloin se on asennettavissa myös 1” putkiin ja muihin ahtaisiin paikkoihin. Saatavana myös IS -versio.

Lisävarusteet

 • keraaminen kalvo 99,9% Al2O3 optiona
 • IS-versio (in preparation), Ex ia = intrinsically safe for gases and dust
 • asennusputki ruostumattomasta teräksestä
 • saatavava erityyppisiä kaapeleita
 • saatavava myös pinnoitettuna

Sovellettevat teollisuudenalat

 •  kemianteollisuus
 •  energiantuotanto
 •  ympäristö

Käyttökohteet

 • jätevedet, lietteet, vaikeat nesteet
 •  polttoaineet ja öljyt
 •  vesi

Mittatiedot

Mitta-alue
0...100 mH2O
Resoluutio
0,35 % FSO
Ulkomitat
22 mm

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
12...36 vdc
Hyväksynnät
ATEX

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.