Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Paineanturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Paineanturit

BD Sensors painelähetin DMP 457

RST -anturi meri- ja offshore teollisuuden tarpeisiin

BD Sensors painelähetin DMP457 on suunniteltu laivateollisuuden ja merenkulun vaativiin olosuhteisiin. Anturilla voidaan mitata kaikkia  ruostumattoman teräksen 1.4404 (316L)  kanssa yhteensopivia kaasuja ja nesteitä.

Painelähettimessä on piezoresisitiivinen, ruostomattomasta teräksestä valmistettu, erittäin tarkka ja vakaa anturi.  Anturilla on laiva- ja meriteollisuuden vaatimukset täyttävät laivaluokitukset: Lloyd´s Register, Germanischer Lloyd (GL), Det Norske Veritas (DNV) and China Classification Society (CCS) approvals.

  • paineyhde G 1/2″ alkaen 100 mbar
  • korkea lämmönvaihtelujen kesto

Lisävarusteet

  • IS-versio Ex ia
  • hitsattu paineportti

Sovellettevat teollisuudenalat

  •  koneenrakennus
  •  laiva- ja meriteollisuus

Käyttökohteet

  •  polttoaineet ja öljyt
  •  vesi
Lue lisää BD Sensorsin DMP 57 painelähettimestä

Mittatiedot

Mitta-alue
0...600 mbar
Resoluutio
0,25/0,35 % FSO
Prosessiyhde
useita
Pituus
124 mm
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
10...32vdc
Hyväksynnät
ATEX, Marine

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.