Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Paineanturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Paineanturit

BD Sensors painelähetin DMP 457

RST -anturi meri- ja offshore teollisuuden tarpeisiin

BD Sensors painelähetin DMP457 on suunniteltu laivateollisuuden ja merenkulun vaativiin olosuhteisiin. Anturilla voidaan mitata kaikkia  ruostumattoman teräksen 1.4404 (316L)  kanssa yhteensopivia kaasuja ja nesteitä.

Painelähettimessä on piezoresisitiivinen, ruostomattomasta teräksestä valmistettu, erittäin tarkka ja vakaa anturi.  Anturilla on laiva- ja meriteollisuuden vaatimukset täyttävät laivaluokitukset: Lloyd´s Register, Germanischer Lloyd (GL), Det Norske Veritas (DNV) and China Classification Society (CCS) approvals.

  • paineyhde G 1/2″ alkaen 100 mbar
  • korkea lämmönvaihtelujen kesto

Lisävarusteet

  • IS-versio Ex ia
  • hitsattu paineportti

Sovellettevat teollisuudenalat

  •  koneenrakennus
  •  laiva- ja meriteollisuus

Käyttökohteet

  •  polttoaineet ja öljyt
  •  vesi

Mittatiedot

Mitta-alue
0...600 mbar
Resoluutio
0,25/0,35 % FSO
Prosessiyhde
useita
Pituus
124 mm
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
10...32vdc
Hyväksynnät
ATEX, Marine

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.