Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Paineanturit

BD Sensors paineanturi DMP 331P1

BD Sensorsin painelähetin DMP 331Pi on ruostumattomasta teräksestä valmistettu uppoanturi laitehygienian vaatimuksiin elintarviketeollisuudessa.  Painellähetin on jatkokehitetty versio hyväksi havaitusta teollisesta painelähettimestä DMP 331P.

Erikoismuotoiltu piezoresisitiivinen paineanturi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Anturi käsittelee signaalit uuden digitaalisen teknologian avulla. joka kompensoi anturikohtaiset poikkeamat kuten lineaarisuusvirheet, hystereesin ja lämpötilaryöminnän

Paineanturin käyttölämpötilaa -40 … 125 °C voidaan laajentaa viilennyskaulan avulla 300 °C asti.

 • pieni lämpötilaryömintä 0.04 % FSO / 10K (≤ 0.04 % FSO / 10K)
 • hyväksytty hygieenisiin sovelluksiin
 • tyhjiön kestävä
 • anturisignaalin digitaalinen prosessointi

Lisävarusteet

 • IS-versio: Ex ia
 • offsetin, alueen ja suodatuksien asettelu erillisen kommunikointityökalun avulla

Sovellettavat teollisuudenalat

 •  laboratoriot
 •  elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuus
 •  lääketeollisuus

Käyttökohteet

 •  polttoaineet ja öljyt
 •  vesi
 •  tarttuvat ja tahmeat aineet

Mittatiedot

Mitta-alue
0...40 bar
Resoluutio
0,1 % FSO
Prosessiyhde
useita
Pituus
143 mm
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
12...36 vdc
Käyttölämpötila °C
-40 ... 125 °C
Hyväksynnät
ATEX

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.