Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Paineanturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Paineanturit

BD Sensors paineanturi DMP 321

BD Sensorsin painelähetin DMP 321 on paineen mittaamisen yleisanturi, joka on  jatkokehitetty versio DMP 331 anturista. Anturilla on entistä parempi signaalivaste ja se tuo teolliset painelähettimet aivan uudelle tasolle.

Anturin metallinen kalvo on ruostumatonta terästä (1.4435 / 316L)  ja kalvo kestää hyvin korroosiota useimmissa teollisissa prosesseissa.

Modulaarinen anturirakenne mahdollistaa monia erilaisia painealueita  sekä sähköisiä ja mekaanisia liitäntöjä. Moninaisista tuotevariaatioista huolimatta anturi sopii melkein kaikkien teollisten sovellusten vaatimuksiin.

  • erinomainen lämpötilakompensointi
  • hyvä resoluutio ja tarkkuus
  • kompakti muotoilu

Sovellettavat teollisuudenalat

  • mekaaninen ja konepajateollisuus
  • energiateollisuus
  • työkoneet
  • ympäristötekniikka

Mittatiedot

Mitta-alue
0...600 bar
Resoluutio
0,1/0,25 %
Prosessiyhde
useita
Pituus
83mm
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
10...32vdc
Hyväksynnät
ATEX

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.