Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Paineanturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Paineanturit

BD Sensors paineanturi DMP 321

BD Sensorsin painelähetin DMP 321 on  paineen mittaamiseen yleisanturin joka on  jatkokehitetty versio DMP 331 anturista. Anturilla on entistä parempi signaalivaste ja se tuo teolliset painelähettimet aivan uudelle tasolle.

Anturin metallinen kalvo on ruostumatonta terästä (1.4435 / 316L)  ja kalvo kestää hyvin korroosiota useimmissa teollisissa prosesseissa.

Modulaarinen anturirakenne mahdollistaa monia erilaisia painealueita  sekä sähköisiä ja mekaanisia liitäntöjä. Moninaisista tuotevariaatioista huolimatta anturi sopii melkein kaikkien teollisten sovellusten vaatimuksiin.

  • erinomainen lämpötilakompensointi
  • hyvä resoluutio ja tarkkuus
  • kompakti muotoilu

Sovellettavat teollisuudenalat

  • mekaaninen ja konepajateollisuus
  • energiateollisuus
  • työkoneet
  • ympäristötekniikka
Lue lisää BD Sensorsin DMP 321 paineanturista

Mittatiedot

Mitta-alue
0...600 bar
Resoluutio
0,1/0,25 %
Prosessiyhde
useita
Pituus
83mm
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
10...32vdc
Hyväksynnät
ATEX

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.