Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Paineanturit » Pinnanmittausanturit

BD Sensors paineanturi LMP 305

BD Sensorsin paineanturi LMP 305 on puikkomainen ja linjakas, silikonisella kalvolla varustettu  anturi jatkuvaan pinnanmittaukseen. Paineanturi LMP 305  soveltuu puhtaalle ja jätevedelle ja kevyille nesteille ja sen ulkohalkaisija on Ø 19.

Paineanturi LMP 305 mittaustekniikka perustuu piezoresistiiviseen, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun anturiin. Anturin erityispiirteinä erinomainen lämpötilakompensointi, hyvä lineaarisuus ja pitkäaikaisstabiilisuus.

Ominaisuudet

 • painealueet: 0 … 1 mH2O jopa 0 … 250 mH2O asti
 • tarkkuus: 0.25 % / 0.35 % FSO
 • halkaisija vain 19 mm soveltu ahtaisiin paikkoihin kuten 1” tarkistuskaivoihin
 • erinomainen lämpötilakompensointi
 • eritäin hyvä lineaarisuus
 • hyvä pitkäaikaisstabiilisuus

Lisätarvikkeet

 • eri kaapelivaihtoehtoja
 • asiakaskohtaisesti räätälöidyt versiot esim erikoispainealueita

Sovellettavat teollisuudenalat

 • energiateollisuus
 • ympäristöteknologia

Käyttökohteet

 • vesi

Mittatiedot

Mitta-alue
0...250m H2O
Resoluutio
0,25/0,35 % FSO
Pituus
123,5mm

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
12...36vdc

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.