Koneautomaatio » Anturit paineen ja virtauksen mittaukseen » Paineanturit » Liikkuvat työkoneet » Prosessiteollisuus » Paineanturit » Paineanturit

BD Sensors paineanturi 30.600G

BD Sensorsin paineanturi 30.600G on keraaminen anturi, joka soveltuu polttoaineiden, öljyjen, kaasujen ja veden  paineen mittaukseen.

Ominaisuudet

  • painealueet: 0 … 1,6 bar jopa 0 … 250 bar asti
  • tarkkuus 1 % FSO

Sovellettavat teollisuudenalat

  • koneenrakennus
  • energiateollisuus
  • työkoneet / mobiilihydrauliikka

Käyttökohteet

  • polttoaineet ja öljyt
  • kaasut
  • vesi
Lue lisää BD Sensorsin 30.600G paineanturista

Mittatiedot

Mitta-alue
0...250 bar
Resoluutio
1 %
Prosessiyhde
Useita
Pituus
47 mm
Kierre
useita

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
8...32 vdc

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.