Rechner Sensors

Sensorolan edustamat Rechner -tuotteet

  • Kapasitiiviset anturit
  • Kapasitiiviset pinnankorkeusanturit
  • Magnetoresistiiviset anturit
  • Induktiiviset anturit

Rechner Sensors yrityksenä

Rechner Sensors tunnetaan ennen kaikkea kapasitiivisten antureiden valmistajana.  Kapasitiivisten antureiden lisäksi Rechner Sensors valmistaa myös induktiivisia, opto-elektronisia, kalorimetrisiä ja magnetoresistiivisiä antureita,  ATEX-antureita sekä tarvikkeita.

Rechner on kehittänyt ja valmistanut kapasitiivisia antureita jo 50 vuoden ajan ja kehitystyöhön panostetaan jatkuvasti. Joka vuosi markkinoille saadaan useita uusia innovatiivisia tuotteita, niin pinnanvalvonnan, kuin kappaletavaran eri tunnistus- ja mittaussovelluksiinkin.

Useissa teollisuuden eri sovelluskohteissa kapasitiiviset anturit ovat olennainen osa prosessien laadunvarmistusta ja optimointia. Pitkä kokemus erilaisista asiakassovelluksista yhdistettynä innovatiiviseen tuotekehitykseen ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, varmistaa menestyksekkään ja luotettavan anturin löytymisen useimpiin asiakkaidemme vaatimuksiin.

Rechner seuraa tarkasti myös tekniikan kehittymistä ja tulevia trendejä teollisuudessa, sekä osallistuu yhteistyöhön erilaisissa foorumeissa, joissa tulevaisuuden automaatiota luodaan. Näin pystymme myös me Sensorolassa  aina olemaan uusien vaatimusten tasalla ensimmäisten joukossa.

Lähtöviestit:
Binäärinen (kytkevä) PNP/NPN NO/NC (antivalent)
Analoginen 0…10V / 4-20mA
Namur (ATEX)
IO-Link interface
Bluetooth

Hyväksynnät:
ATEX
EHEDG
WHG
ETL

Avaintietoja

Perustettu vuonna 1965 Saksassa

Henkilöstö: 98 työntekijää Saksassa, 166 työntekijää koko maailmassa

Liikevaihto: 27 miljoonaa US $ (2018)

Kotisivu: https://www.rechner-sensors.com/en/