Koneautomaatio » Kamera-anturit » Viivakoodinlukijat

Wenglor viivakoodinlukija Sweep Raster Scanners

Wenglorin viivakoodinlukijat Sweep Raster Scannerit osopivat kohteisiin, joissa luettava alue ja prosessin nopeus on suuri. Kääntyilevän peilin heijastuskulma voidaan asettaa yksilöllisesti käyttökohteen vaatimalla tavalla. Sweep Raster Scannerit toimivat myös sovelluksissa, joissa viivakoodia ei voida kohdistaa suoraan lukijan eteen. Anturi on saatavana myös USB-lähdöllä.

Lue lisää Wenglorin Sweep Raster Scanners -viivakoodinlukijoista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
25...304 mm, 82...228 mm, 102...762 mm
Resoluutio
low, medium and high density
Ulkomitat
45 x 95 x 109 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
10...28 VDC
Liitin
M12 12-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.